Sarjakakkonen FC Kiisto kylään Joupiskalle

Sarjakakkonen FC Kiisto kylään Joupiskalle

Vaasan pallopiirin kolmonen jatkuu sarjakakkonen FC Kiiston saapuessa Joupiskan viheriölle. Lehtitietojen mukaan joukkue on valmis sarjanousuun, joten joukkue tulee voitto mielessä Seinäjoelle. Joukkueiden ensimmäinen kohtaaminen tällä kaudella päättyi keltapaitojen murskavoittoon 6-0. Tulos enteili pahaenteisesti joukkueiden tilannetta tämän vuoden sarjassa.

FC Kiistolla on sarjassa rasitteena ainoastaan kolme tasapeliä. Se onkin ainoa asia mikä joukkueita yhdistää, sillä kotijoukkueen tasapelisarake näyttää myös kolmea. Vierailijoiden hyvä valmistautuminen talvella ja riittävän laaja pelaajarinki on turvannut joukkueen etenemisen tappioita pelistä peliin. Toisaalta kaikki putket päättyvät…olisko tänään FC Kiiston vuoro ?

Keltapaitojen maalinteosta ovat vastanneet kaksikko Riku Jääskä seitsemällä ja Willian Tuisku kuudella osumalla. Samoihin lukemiin kotijoukkueesta on yltänyt Juuso Kurppa.  Joukkueiden ero tuleekin näiden miesten takana, sillä keltapaidat ovat viimeistelleet laajalla rintamalla, kun taas kotijoukkueen kapelimestarien ruuti on ollut märkää.

Kotijoukkue lähtee otteluun hyvin mielin. Provinssirock on rockattu ja tangot tanssittu, joten nyt on aika pelata. Tangot tosin menivät talkoiden tahdissa enemmän tai vähemmän pelaajien osalta. Valmentaja Seppo Salmella on ollut aikaa miettiä taktisia kuvioita mattorullia keräillessä ja saumaa vetäessä milloin tangokadulla ja milloin tanssisalissa.

Sisu-Pallon pelissä SIF:ä vastaan oli havaittavissa jo piristymisen merkkejä, mutta 2-0 johdon menettäminen viimeisellä kympillä kertoo pelaajaringin laajuudesta ja talven harjoittelusta. Odotettavissa onkin, että joukkue parantaa syksyä kohti, kun kunto kohenee ja sairaslista lyhenee. Toivottavasti nousu alkaa tästä ottelusta ja toisi helpotusta myös SJK akatemian tavoitteen toteutumiseksi.

Close Menu