Sarjakärki oli SiPa/2:lle liikaa

Sisu-Pallo/2 jatkoi ottelujaan kauden kolmannella ottelulla Suvilahden Sisua vastaan, joka lienee yksi ennakkosuosikeista tämän kauden Viitosen voittajaksi. Ottelu päättyi SuSin 0-4 -voittoon, puoliajalla oltiin tilanteessa 0-1.

Ottelu alkoi molemmilta joukkueilta hieman hermostuneesti, erityisesti kotijoukkueen pallon liikuttelu maassa ei tuntunut onnistuvan ollenkaan, vaan kerta toisensa jälkeen palloa jouduttiin roiskimaan keskikentän yli, suoraan hyökkäykseen, joka ei tuottanut oikeastaan edes vaarallisia maalitilanteita. SiPan peliä vaikeutti SuSin erittäin aktiivinen karvaaminen aivan ylhäältä…SiPan olisi pitännyt pystyä hyödyntämään tämä ryntäily nopeilla vastaiskuilla, mutta osin todella kivikovassa kevätkunnossa ollut Törnävän kenttä, SiPan hidas pallon liikuttelu ja huolimattomat haltuunotot johtivat siihen, että SuSi oli lopulta ottelussa oikeastaan selkeästi parempi joukkue. Ottelusta varmasti n.70% pelattiin Sisu-Pallo/2:n kenttäpuoliskolla.

Ensimmäisen puoliajan jälkeen eli vielä toivo voitosta, mutta toinen puoliaikakaan ei tuonut mukanaan tarvittavaa piristysruisketta SiPan otteisiin. SuSin hyökkäykset vyöryivät kohti SiPan maalia yksi toisensa jälkeen ja SiPan puolustuslinja Nieminen-Inkiläinen-Luotola-Seppelvirta/Kantamaa oli läpi ottelun täystyöllistetty SuSin vikkelien laitureiden ja hyökkääjien kanssa. 

Sisu-Pallo/2:n vaarallisimmat maalipaikat siunaantuivat Juho Mäkiselle, Miika Willgrenille ja Mika Niemiselle. Kaikki Sisu-Pallon vaarallisimmat maalipaikat siunaantuivat tilanteessa 0-1, joten mikäli niistä olisi yksikin saatu sisään, olisi ettelun kulku varmasti muuttunut sen jälkeen toisenlaiseksi…mutta jossittelu on enää tässä kohtaan turhaa…

Sisu-Pallon pelaajaista maininnan arvoisia ovat SiPa:ssa debytoinut Stefan-Andrei Serbanuti (Jony), joka antoi hyviä näyttöjä erityisesti pelatessaan hyökkääjänä ottelun alussa, Vesa-Matti Tulisalo SiPan maalissa, joka nilkka kipeänäkin teki monta erinomaista vastaantuloa ja säästi SiPan useiltakin lisämaaleilta, SiPan keskuspuolustuksessa pelanneet kokeneet pelimiehet Nieminen ja Inkiläinen toimivat myös useassa kohdassa alakerran viimeisinä lukkoina ja pitivät lukemat siedettävinä.

Ottelussa ensimmäistä kertaa kentälle pääsi myös jalkapallouransa tänä vuonna aloittanut Ari-Pekka Tulisalo…veljessarjan nuorimmainen on alkukauden aikana harjoitellut aktiivisesti ja kehittyy kokoajan jalkapallon saloihin sisään.

Vastustaja SuSi:n maalit tekivät Ville Ekström 2, Teemu Finne ja Teppo Haakana

Sisu-Pallo/2:n kokoonpano ottelussa:
Avaus: V-M Tulisalo (MV), Nieminen, Inkiläinen, Seppelvirta, Luotola, Willgren, Harju, Kujanpää, Kantamaa, Mäkinen, Serbanuti
Vaihdosta kentälle: Niemelä, Hautamäki, Koivusaari, Rahmani, Koskela, Saarela, A-P Tulisalo

Tämä ottelu oli onneksi näillä näkymin toinen ja viimeinen ottelu hiekalla ja jo ensi tiistain Korsholm Young Boys -ottelu pelataan Vaasassa Karperön nurmella.
Seuraavat SiSu-Pallo/2:n ottelut ovat siis TI 24.5. FC Korsholm YB-SiPa/2, PE 27.5. SiPa/2-FC Kuffen/2

Ei muuta kuin ”uutta matoa koukkuun” ja kohti seuraavia otteluita, nyt SiPa:n tehtävä on nollata tilanne, uskoa omiin vahvuuksiin ja tekemisiin, sillä joukkue on tänä vuonna vahva ja hyvä…se tulee varmasti näyttämään vielä kynsiensä terävyyden pitkän kauden aikana useaan otteeseen, kunhan toisilleen uudet pelaajat oppivat toistensa pelikentän salat ja pelaamaan yhteen, yhtenäisenä joukkueena.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.