Si-pa/2 nappasi avauspisteet kotiturnauksesta

Sisu-Pallo/2 jatkoi futsal pelejään heikon Vaasan reissun jäljiltä kotiturnauksessa Urheilutalolla lauantaina, jossa jalkeille oli saatu peräti 11 kenttäpelaajaa ja maalivahti.

Ensimmäinen peli oli FC Yläselkää vastaan. Pyöritys oli paikoin kovaa Vaasalaisten päädyssä, mutta vastustaja iski tehokkaasti vastahyökkäyksillä maaleja Si-Pan lyödessä päätä seinään vastustajan päädyssä. Selkäranka murtui meikäläisiltä viimeistään, kun kaveri iski todella onnekkaasti 0-3 taululle Si-Pa pelaajan reiden kautta pienestä kulmasta. Kotijoukkueelle pientä lohtua pelin lopussa toi vielä Kari Kurosen iskemä maali, mutta loppulukemat olivat silti selvät 1-6. Lukemat eivät kyllä kerro tässä pelissä koko totuutta, mutta kyllähän kotijoukkueen olisi pitänyt paremmin omat maalipaikat käyttää hyväkseen ja olisi pitänyt myös pystyä pitämään parempaa liikettä, kun miehiäkin siihen oli tarpeeksi.

Toisessa pelissä vastaan asettui sarjajumbo FC Ajaks. Peli pyöri käytännössä alusta loppuun Ajaksin päädyssä vastustajan saadessa vain 2 vetoa koko pelissä. Ottelu päättyi selvästi Si-Pan 0-10 voittoon. Toisessa ottelussa maalitehtailussa kunnostautuivat: Tuomas Kallionpää 3, Mika Seppelvirta 3, Janne Ritari 2, Eero Kantamaa ja Topi Kilpeläinen.

Pisteiden metsästys kakkosjoukkueen osalta jatkuu ensi viikonloppuna Jalasjärvellä. Sielä vastaan asettuvat Kyrön Voima ja Laihian Luja.

Sarjataulukkoon pääset tästä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu