Sisu-Pallo – Virkiä 2-3 (0-2)
22 0-1 Korpela rp
41 0-2 Salo
50 1-2 Pajula
68 1-3 Happonen
84 2-3 Koskinen

Virkiä halusi enemmän voittoa ja sai sen. Kotijoukkue Sisu-Pallolla oli erinomaisia paikkoja ratkaista ottelu ensimmäisen vartin aikana, mutta pelaajien viimeistely oli huonoa. Tilanteita syntyi niin oikealta kuin vasemmalta puolelta, mutta useimmiten pallot suuntautuivat vähän ohi tai maalivahdin ulottuville. Kotjoukkue kärsi vielä muutamasta poissaolostakin. Joukkuetta auttamaan tullut Saku Koskinen täytti hyvin paikkansa, mutta ihan ei Sakun opit riittäneet. Hyvin pelasi ja punnersi maalinkin, tuumi valmentaja Seppo Salmi pelin jälkeen.

Virkiä meni johtoon rangaistuspotkusta, kun maaliin komennuksen saanut Taneli Panttila kaatoi Virkiäläishyökkääjän. Miika Korpela ei erehtynyt, vaan siirsi salmiakkipaidat 1-0 johtoon. Hyvin viheltäneen O-J Sariolan ainokainen virhe tapahtui pian tämän jälkeen, kun kotijoukkueen hyökkääjän selustalla harjoitettiin pukkihyppelyä rangaistusallueella. Tällä kertaa pilli ei mennyt suuhun ja peli jatkui. Virkiä sai otetta pelin edetessä yhä enemmän ja ansaittu 2-0 osuma syntyikin viisi minuuttia ennen taukoa Salon lapikkaasta.

Punapaidat aloittivat takaa-ajon ja tulostakin syntyi, Pajula kavensi tilanteeksi 1-2. Tämä ei kuitenkaan riittänyt, sillä Happonen siirsi Virkiän 1-3 johtoon. Sisu-Pallo ei kuitenkaan luovuttanut ja Koskinen kavensikin lukemiksi 2-3, jotka jäivät loppunumeroiksi.

Sisu-Pallo matkustaa seuraavaan kuuden pisteen otteluunsa Kokkolaan torstaina paikalisenpalloseuran vieraaksi. Se olis vähän sellainen pakkovoitto otettava siltä reissulta, muuten viivan yllä olevat joukkueet karkaavat.