Sisu-Pallo ei jätä ketään kylmäksi

Sisu-Pallo ei jätä ketään kylmäksi

26.05.2016 Sisu-Pallo – Sporting 3-3 (1-2)

24 1-0 Toni Kujala rp
29 1-1 Julian Tarvoll
45+3 1-2 Julian Tarvoll
55 1-3 Theo Granforss
69 2-3 Petri Huttu
90+5  3-3 Erno Ruismäki

Se on totisinta totta, Sisu-Pallo ei jätää ketään kylmäksi ja tarjoilee peleissään maalijuhlia ja loppuhetkien venymistä. Sisu-Pallon sitkeyden koki eilen pelatussa ottelussa Sporting Kristiina ja edellisellä kierroksella KPS. Se lupaa kaudelta hyvää, mutta toki viime hetkien tasapelit olisi kiva kääntää viime hetkien voitoiksi.

Eilinen ottelu hyvissä olosuhteissa Joupiskan nurmella tarjosi hyvän pelillisen kokonaisuuden punapaitojen toimesta. Joukkue dominoi peliä kolmesta vastaiskusta huolimatta. Pallonhallinta oli 70-30 punapaidoilla ja Sportingin maalivahti joutui venymään hyviin torjuntoihin ja erinomaiseen peruspeliin. Hän saattoikin olla joukkueen pettynein mies viime hetken ansaitusta tasoituksesta johtuen. Hän pelasi pisteen Julian Tarvolin kanssa Sportingille.

Ottelun alkuhetkillä kotiyleisö, jota oli saapunut runsaslukuisasti paikalle nauttimaan niin maalikarkeloista kuin Seinäjoen parhaista käristeistä, kohahti erotuomari Jussi Saarijärven viheltämättäjättänyttä rangaistuslaukausta. Si-Pa kärki Juuso Kurppa murtautui oikealta laidalta boxiin ja viikate hailahti. Tuloksena hämmästys ja mitä vit…huudot! Tilanne onneksi korjaantui, sillä samainen kaveri oli pahanteossa reilun 20 minuutin jälkeen ja kääntölaukausta viritellessä tuli pommi selkään ja nurin. Tällä kertaa Saarijärvi sai pillin suuhun eikä epäröinyt tuimiota lainkaan. Toni Kujala astui pallon taakse ja laittoi pallon maaliin.

Sisu-Pallo jatkoi hinkaamista ja kuin salama keskellä kirkasta taivasta pallo oli Tommi Backmannin selän takana. Julian Tarvoll oli mies, jonka piti pysyä hanskassa, mutta ei. Tämä sarjan maalipyssy oli pitelemätön mies. Tulee aiheuttamaan päänvaivaa monelle seuralle. Harmittavaa oli Sportingin 1-2 taukojohto, sillä pelikello oli käynyt jo tovin lisäaikaa kun pallo oli maalissa. Maalin jälkeen peli vihellettiin enää käyntiin.

Toinen jakso jatkui SiPan painostuksella, mutta jälleen oli salamoiden aika, sillä 55 minuutilla Theo Granforss lähetti sellaisen leijan ja kierteen kohti Backmanin maalia, että edes kädet eivät ehtineet samaan tahtiin liikkua ja pallo meni riman ja käsien välistä maaliin. Sisu-Pallopa ei tästä lannistunut vaan seuraavaksi maisteltiin Pete Hutun volley kanuunaa parista kympistä ja alakulmassa oli sen verran tilaa, että pallo löysi paikkansa verkon perukoilta. Tästä jatkui kiivas taistelu pisteistä. Valkopaidat ottivat vyöry vyöryltä tilanteita vastaan ja kotijoukkue jauhoi ja se jauhoi. Lukuisten kulmien päätteeksi hetki ennen pelin päättymistä lisäajalla löysi pallo paikkansa Erno Ruismäen toimesta maalista. Voi sitä juhlan tuntua…Sisu-Pallon pelit kestävät 90 + jotain ja aina tapahtuu. Sieltä ei kannata kesken lähteä pois ja voi vaikka santsata makkarat vielä pahimman jännityksen voittamiseksi. Hei me hurrataan – Hyvä SiPaaaaa!!!!!

Close Menu