Sisu-Pallo hyökkää huomenna Susi Young Boysin kimppuun

Hyvää Itsenäisyyspäivää kaikille!

Huomenna Lauantaina 7.12. Klo.17.30 Sisu-Pallo kohtaa kotonaan  Ylistaron Kirmaushallissa pelattavassa ottelussa Susi YB:n Vaasasta. Susi YB on aloittanut sarjan erinomaisesti voittaen kaikki kolme pelaamaansa ottelua. Myös SiPa on aloittanut kautensa kohtalaisesti pelaten kauden avausottelunsa tasan Lujan kanssa ja kaksi viikkoa sitten voittaen Lapuan Ponnistuksen kakkosporukan. Susi lähtee näin ollen otteluun ennakkosuosikkina ja vieläpä kun SiPa olisi halunnut siirtää huomenna pelattavaa ottelua pelaajavajeen johdosta niin ottelun ennakkoasetelmat eivät SiPalle välttämättä kovin ruusuista tietä lupaa. Ottelun siirto ei onnistunut Susi YB:n tiukan, koko kauden läpi venyvän, otteluruuhkan johdosta.

Kaikesta huolimatta Sisu-Pallo tulee tekemään kaikkensa, että Ylistarosta Vaasaan ei ottelun jälkeen lähde muuta kuin Susi YB:n pelaajia. Se, pitääkö tämä paikkansa on selvillä huomenna n. Klo.19 tietämissä.

sus Young Boysin riveissä pelaa myös SiPa:ssa aiemmin pelannut ja valmentanut, Vaasaan paluumuuton tehnyt, Mika ”Vähis” Vähäkoski. Vähis pelasi jo kesällä vanhaa seuraansa vastaan nurmikentillä kahteen otteeseen, mutta kohtaa nyt ensimmäistä kertaa aiemmin valmentamansa futsaljoukkueen.

Sisu-Pallon kokoonpano huomiseen otteluun: Jouni Pyylampi, Matias Hallasuo, Joni Villgren, Tuomas Kallionpää, Matti Rajala, Samuel Niemelä & Mikael Luotola

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu