Sisu-Pallo ja Sisun B-juniorit yhteistyöhön

Sisu-Pallo ja Sisun B-juniorit yhteistyöhön

Seinäjoen Sisun miesten Jalkapallo- ja Futsal-toimintaa pyörittävä Seinäjoen Sisu-Pallo ja Seinäjoen Sisun B-juniorit TIIVISTÄVÄT YHTEISTYÖTÄ alkavalle jalkapallokaudelle.

Seurat solmivat Palloliiton Yhteistyöseura -sopimuksen, jonka puitteissa pelaajien liikuttelu joukkueiden välillä onnistuu saumattomasti. Yhteistyö on luonnollinen ratkaisu, sillä Sisu-Pallo on kokoajan ollutkin Seinäjoen Sisun jalkapallon edustusjoukkue.

Seinäjoen Sisun B-juniori-ikäisten pelaajien määrä on noussut tälle kaudelle reilusti yli 30:n pelaajaan. B-junioreista iso osa on -02 ja -03 syntyneiden ikäluokkaa, joiden kehittymisen kannalta on ensiluokkaisen tärkeää, saada kokemusta myös aikuisten peleistä. TÄHÄN ON NYT RATKAISU!

Sisu-Pallon edustusjoukkue pelaa alkavalla kaudella Vaasan Piirin Nelosessa, jonka pelaajistoon myös osa Sisun B-junioreista taistelee paikastaan.

Sisu-Pallo/2 sai täydennysmenettelyn yhteydessä mahdollisuuden jatkaa Vaasan Piirin Viitosessa myös kaudella 2019 ja päätöksen paikan vastaanottamisesta sai tehdä Sisun B-juniorit. HE TULEVATKIN OLEMAAN JOUKKUEEN KESKEINEN RUNKO. Sisu-Pallo/2 tuleekin olemaan kaudella 2019 läpileikkaus kokeneita pelimiehiä sekä B-junioreita. Varsin mielenkiintoinen combo siis!

Sisu-Pallon ja Seinäjoen Sisun yhteistyö on osa seurojen tulevaisuus -projektia, jonka tavoitteena on rakentaa ja turvata selkeä pelaajapolku junioreista edustusjalkapalloon.

Kevään mittaan joukkueet tulevat myös harjoittelemaan osittain yhdessä ja samoilla kenttävuoroilla, joka tiivistää joukkueiden ja pelaajien välistä yhteistyötä sekä pelitapaa.

Close Menu