Sisu-Pallo jatkaa tappioitta futsalin Vaasan 3 -divisioonassa

Sisu-Pallo kellisti Lapualaaset heidän kotiluolassaan lukemin 6-8 (1-4). Sisu-Pallon maaliruiskuna hääri neljästi viimeistelyssä onnistunut Vesa-Matti Tulisalo. Pöytäkirjan mukaan kahdesti maalinteossa onnistui Pekka Palohuhta ja kertaalleen Matti Rajala (Pojat saattavat keskenään olla asiasta hieman eri mieltä, mutta se mitä pöytäkirjassa sanotaan on sana ja laki… ;)). Kertaalleen yhdestä SiPan maalista vastasi pallon omaan maaliin ohjannut kotijoukkueen Toni Winter.

Sisu-Pallon ja Ponnistus/2:n välinen ottelu alkoi heti vauhdikkaissa merkeissä, mutta kauden avausottelusta Lujaa vastaan oltiin opittu se, että ottelun alku tulee pelata tarkemmin, ettei vastustaja pääse rokottamaan ja kuromaan etumatkaa heti ensiminuuteilla. Ensimmäisen kerran Ponnarit saivat kaivaa palloa maaliverkkojensa perukoilta ajassa 4.55, kun KÄSITTÄMÄTTÖMÄN ottelun pelannut Vesa-Matti ”Zola” Tulisalo survoi Joni Villgrenin ovallisen vapaapotkun jatkotilanteesta pallon maaliin. Eikä aikaakaan kun ajassa 5.34 pallo oli taas Lapuanpoikien maalissa, tällä kerralla asialla oli Matti Rajala, jonka napakka yläetunurkka -laukaus painui vastustamattomasti maaliin. 0-3 -maali oli sitten Pekka Palohuhdan käsialaa ajassa 7.16 ja syötön tarjoili Petri Perämäki. Eikä siinä vielä kaikki, sillä 0-4 oli tosiasia ajassa 11.12. Tähän maaliin tekijäksi merkittiin komean syöttelyn seurauksena Palohuhta, mutta todellisuudessa pallon lähes tyhjiin sai kunnian siirtää Matti Rajala toki Palohuhdan erinomaisesta syötöstä. Ponnarit kavensivat hieman tunteikkaan hetken seurauksena (SiPa:lla kentällä vain kolme miestä, molempien kärkimiesten Hunnakko-Palohuhta juodessa vettä penkillä.) 1-4:n ajassa 18.37. Tätä edelsi Tulisalon kaltoin kohtelu kentän toisessa päässä, josta ei syystä tai toisesta vihelletty vaparia ja Veskuhan sitten kävi muistuttamassa vastustajaa, ettei se rike tuntunut kovin kivalta ja vaparihan siitä sitten tuli vastustajalle…ei ollut sitten kosto suloinen tässä kohdassa… Puoliaikatulos 1-4.

Toinen puoliaika alkoi taas SiPan tahdissa ja Vesku Tulisalo show jatkui…ajassa 20.55 Vesku viimeisteli maalivahti Aku Laineen hyvän avauksen päätteeksi tilanteeksi 1-5 ja ajassa 25.40 Mikael Luotolan kulmapotkusta Vesku sivakoi lukemiksi jo 1-6. Noooh…annetaan nyt kaverinkin tehdä välillä…Ponnistuksen Elias Hakola pääsee kaventamaan 2-6:n ajassa 28.15, mutta sitten jatkuu taas Vesku show ja tässä maalissa (28.47) kyllä höpötettiin sitten koko Ponnistuksen kenttää, sillä kukaan kentällä olleista vasyustajan pelaajista ei oikein huolinut palloa heidän puolustusalueellaan ja niinpä Vesku juoksi neljän vastustajan välistä, nappasi pallon ja laittoi vielä pallon byyraan, ohi hölmistyneen Lapualaisveskarin. Tässä niin sanotusti ”höpötettiin” koko vastustajan kentällistä. Ja ajassa 29.14 Ponnistuksen epäonneksi Petri Perämäen maalille syöttämä pallo meni vielä omista sisään ja taululla lukemat 2-8.

KAIKKI LUULEVAT NYT, ETTÄ LOPPU OLI PELKKÄÄ KOSMETIIKKAA JA PELAILUA, MUTTA EI. EI NIIN EI…

Jostain aivan käsittämättömästä syystä Sisu-Pallo lopetti pelaamisensa n. 30min kohdalle…liekö liiallinen hyvänolontunne vallannut vai mikä, mutta ei todella ollut kaukana, ettei Ponnistus ehtinyt vielä rinnalle, sillä viimeisen kympin aikana osat vaihtuivat aivan päälaelleen. Ensin ajassa 31.05 Waltteri Vilppola viimeisteli 3-8, sitten ajassa 32,08 Toni Winter kuittasi Oman maalinsa pois ja lukemat 4-8. Benjamin Becsei täräytti mallon SiPan maaliin ajassa 37,59 ja nyt tilanne jo 5-8. Sitten SiPan virhetilikin tuli jo täyteen ja Benjamin paukutti rankkarista tilanteeksi 6-8 ajassa¨39,43 ja sai Ponnistus vielä toisenkin rankkarin 2 sekuntia ennen ottelun loppua, mutta tämän sentään Benjamin paukutti jo yli maalin ja näin ollen pisteet matkasivat kuin matkasivatkin kohti Seinäjokea.

Ottelu oli todella kaksijakoinen sillä SiPa oli noin 30min ottelusta lähes suvereeni, mutta viimeisen 10min nukahdus oli maksaa joukkueelle varman voiton. Sisu-Pallon maalilla Aku Laine pelasi hyvän ja tasaisen ottelun, eikä häntä ole syyttäminen viimeisen 10minuutin tapahtumista.

Sisu-Pallon pisteet: Vesa-Matti Tulisalo 4+0, Pekka Palohuhta 2+1 (1+2), Matti Rajala 1+1 (2+0), Petri Perämäki 0+1, Mikael Luotoa 0+1, Aku Laine 0+1

OTTELUPÖYTÄKIRJA

Sisu-Pallon kausi jatkuu LA 7.12. Kirmaushallissa SuSi Young Boysia vastaan. Ottelu alkaa klo.17.30. Tervetuloa!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu