Sisu-Pallo jatkaa tappioitta

Sisu-Pallo jatkaa tappioitta

9.5. Norvalla FF – Sisu-Pallo 1-1 (1-0)
13 min Sebastian Qvist 1-0
65 min Joonas Kuivalainen 1-1

Varoitukset: Viljanen, Viita, Yli-Renko

Sisu-Pallo: Hunnakko, Huttu, Perämäki (35 Rajala), Ruismäki, Viita, Takala R, Takala E (Siukola 43), Yli-Renko (Kurppa 86), Kujala, Kuivalainen, Viljanen

Sisu-Pallo matkasi maanantai-iltana Vöyrille Norvalla FF:n vieraaksi. Kotijoukkue on ollut useana vuonna hyvä sekoitus kokeneempaa ja todella nuorta pelaajaa. Joukkue ei ole vielä ihan parhaimmillaan, mutta pelaa omilla avuillaan sarjan yhtä haasteellisinta jalkapalloa vastustajan näkökulmasta. Norvallan korkea ja aktiivinen prässi vaikeuttaa vastustajien pelin avaamista ja pallon hallintaa. Kotijoukkue pystyy myös hyödyntämään Vöyrin ”yli leveän” kentän hyödyn kentän joka osa-alueella, niin myös Sisu-Palloa vastaan. Pelityylin haaste on fyysisen kunnon riittäminen.

Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä kotijoukkueen ollessa hallitsevampi osa puoli juuri em. seikkojen ansiosta. Erityisesti kotijoukkueen taitavat Jonathan Gilberg ja Gzim Veseli olivat ”joka paikassa” ja varsinkin pallon kanssa erittäin vaarallisia. Heidän henkilökohtainen taitonsa oli erinomaista tasoa. Kotijoukkueen maali oli pienoinen onnenkantamoinen, mutta osoitus loppuun asti pelaamisen merkityksestä. Kotijoukkueen keskialueelta lähti viuhuva tykki, joka leijaili Pasi Hunnakon vartioiman maalin tolppaan, josta se sinkosi ”melkein paitsioasemassa” olleelle kotijoukkueen Matias Qvistille, joka pääsi tinttaamaan flipperipallon puolustajan ja maalivahdin kautta verkonperukoille.

Pelin edetessä yhä pidemmälle siirtyi pallon hallinta punapaidoille, mutta hyvistäkään paikoista pallo ei meinannut mennä verkon perukoille. Antti Viidalla ja Sami Viljasella taisi olla ensimmäisen jakson parhaat paikat. Sisu-Pallo menetti rosterista pari pelaajaa, kun Petri Perämäki ja Eetu Takala joutuivat poistumaan ensimmäisen jakson aikana kentältä loukkaantumisen takia. Tilalle juosseet Matti Rajala ja Matias Siukola paikkasivat hyvin vaihdot ja olivat pelimannet paikallaan.

Sisu-Pallon ansaittu tasoitus maali syntyi 65 minuutilla Joonas Kuivalaisen ilkeän pomppivan vaparin tuloksena. Näin pisteet jaettiin 1-1 lukemin. Kolmosen tuomarityöskentely on puhuttanut koko kauden ajan. Tämän vuoden kolmonen on tasoltaan ja vauhdiltaan sitä luokkaa, että entiset meriitit kolmosen tuomareina eivät piisaa. Tuomarin tehtävä on suojella pelaajia ja johtaa peliä näkymättömänä. Tällä hetkellä tämä ei toteudu.

 

Close Menu