Sisu-Pallo jatkoon Region’s Cupissa

Sisu-Pallo jatkoon Region’s Cupissa

Seinäjoen Sisu-Pallon edustuksen juna Region's Cupissa jatkaa kulkuaan kohti kolmatta kierrosta, jossa vastaan juoksee tuttu vastustaja Vaasasta, Kiisto A-team, joka pelaa alkavalla kaudella Sipan tapaan Vaasan/Keski-Pohjanmaan piirin Kolmosta.

Itse ottelu alkoi sekavissa merkeissä niin kutsutulla "ping pong -pallolla", pallon vaihtaessa omistajaa joukkueiden välillä lähes syötöstä toiseen. Alun hermostuneisuus alkoi kääntyä kuitenkin SiPan hienoiseksi hallinnaksi noin 10 minuutin kohdalla. Ottelun avausmaalia saatiin kuitenkin odottaa aina ottelun 36 minuutille saakka, kun Petri "Teukka" Huttu antoi vapaapotkun keskialueelta Ponnistuksen boxiin, jossa toinen Petri (Perämäki) nousi kaikkein korkeimmalle, puskien pallon vastustamattomasti Lapualaisten takanurkkaan ja samalla tilanteeksi 0-1. Ottelussa Ponnistus oli siis kotijoukkue, vaikka se pelattiinkin Seinäjoella. Ottelun 42 minuutilla Eetu Takala kaadettiin Ponnistuksen laatikossa ja ottelun erotuomari Jukka Rintala vihelsi tilanteesta rangaistuspotkun Sisu-Pallon hyväksi. Pallon taakse asettui ottelun kiistaton hahmo, Petri Huttu, joka laukoi pelivälineen kuitenkin aivan oikeaan yläristikkoon, josta pallo kimposi boxin ulkopuolelle. Puoliaikatilanteeksi kirjattiin 0-1.

Puoliajalla Sisu-Pallo suorittaa kolme pelaajavaihtoa: Henri Huilla -> Roope Takala, Joonas Koivumäki -> Jussi Karppinen, Juuso Koskela -> Lauri Hautamäki.

Toinen puoliaika jatkuu siitä mihin ensimmäinen päättyi ja kun pelikello näytti 51 minuuttia ottelun toinen maali näki päivänvalonsa. Eetu Takala oli puolittain läpiajossa, mutta veto suuntautui päin vastaan tullutta maalivahtia. Jatkotilanteesta Jukka Yli-Renko tykitti pallon kuitenkin vastustamattomasti maaliin ja tilanteeksi 0-2. Kun ottelua oli pelattu 65min SiPa vaihtaa kentälle Eero Rantasen ja Jukka Yli-Renko vaihtoon. 66 minuutin kohdalla pallo on taas Ponnistuksen maalissa kun juuri kentälle tullut Eero Rantanen syöttää pallon laitaa pitkin pystyyn Hutun Petelle, joka lähettää nappisyötön maalille Toni "Figo" Kujalalle, josta Figo tuikkaa ykkösellä nahkakuulan ohi syöksyvän Lapualaismaalivahdin…maali kuin oppikirjasta. Tämän kaksikon sommitelma sai huomiota myös Twitterissä Seinäjoen Jalkapallokerho SJK:nkin toimesta. Twiitissä todetaan "SJK legendan syöttävän toiselle vastaavalle" (@SJK07fi). Tilanne tässä kohtaa siis jo turvallisen tuntuinen 0-3. 72 minuutilla seuraava vaihto kun Iiro Kiviluoma debytoi Sisu-Pallon väreissä ja Toni Kujala vaihtoon. 74 minuutilla lukemat muuttuvat jo 0-4:n kun Teukka keskittää vasemmalta laidalta taas aivan nappisyötön Lauri Hautamäelle oikeaan laitaan. NuPaa vastaan SiPa/2:n harjoitusottelussa neljä maalia viimeistellyt "Hautsi" ei tästä epäonnistu vaan tuikkaa pallon hallitusti maaliin. 81 minuutilla ottelun loppulukemiksi Lauri Hautamäki tekee vielä illan toisensa Iiro Kiviluoman oivasta läpisyötöstä ja näin on Ponnistus kaadettu selvin numeroin 0-5 (0-1). Ottelua oli seuraamassa noin 60 katsojaa, joka oli hieman viileässä kevätsäässä kuitenkin aivan kohtalainen saavutus. Makkara ja kahvi tekivät myös kauppansa. Voidaan siis sanoa, että sarjakauden kenraali sujui kaikilla mittareilla kohtuu mallikkaasti.

Sisu-Pallo aloittaa sarjakautensa tulevana keskiviikkona 22.4. klo.19.00 Mustasaaressa FC Korsholman vieraana ja kauden ensimmäinen kotiottelu pelataan seuraavana tiistaina 28.4. klo.19.00 alkaen Jouppilanvuoren Tekonurmella Sporting Kristiinaa vastaan. Sisu-Pallon kausikortit ovat NYT myös myynnissä hintaan 30€/kpl tai VIP 50€/kpl, johon kuuluu myös puoliaikakahvit ja makkarat jokaisessa kotiottelussa. Kausikortteja voi ostaa joukkueen pelaajilta, hallituksen jäseniltä, Sisu-Pallon toimistolta ja portilta saapuessa otteluun.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu