Sisu-Pallo kellisti Ponnistus/2:n helposti

Sisu-Pallo oli selvästi parempi joukkue tiistai-illan futsalkoitoksessa Seinäjoen Urheilutalolla. Sisu-Pallo takoi taululle selvät voittolukemat 7-1, tosin taas kerran paikkoja olisi ollut maalimäärän tuplaamiseenkin ja toki olihan Ponnistuksellakin paikkansa ja etsikkoaikansa.

Ottelu alkoi SiPan vyörytyksellä kohti Ponnistuksen maalia ja myllytys tuottikin tulosta jo ajassa 1.42, kun Antti Virkkunen pääsi paukauttamaan vastapalloon ja pallo varmasti maalin kattoon. 2-0 näki päivänvalon ajassa 3.51, kun Mikael Luotola syötti pallon oikealla juosseelle Henri-Matias Latosaarelle, jonka laukaus muutti suuntaa Ponnistuksen puolustajasta ja lipui siitä maalin perukoille. 3-0 -maalia saatiin osotella aina ensimmäisen puoliajan loppupuolelle kun ajassa 18.22 Eetu Takala ohitti näyttävästi vastustajan erinomaisen ottelun pelanneen maalivahdin tsippaamalla pallon maalivahdin yli ja ohi oikeasta laidasta ja pienestä kulmasta lähteneellä laukauksella. Maalin syötti Petri Perämäki. Puoliaikatilanne siis 3-0.

Toinen puoliaika alkoikin sitten umpisurkeasti kun ensimmäisessä vaihdossa koko SiPan kentällinen nukkui ja saatiin kun saatiinkin hyviä otteita SiPan maalilla esittäneen Jouni Pyylammen nollapeli tuhrittua pilalle. Ponnistus siis kavensi hienon sommitelman päätteeksi tilanteeksi 3-1. Onneksi tämä notkahdus jäi vain hetken hairahdukseksi ja SiPa palasi takaisin kuskin paikalle. 4-1 -maali syntyi ajassa 24.01, kun Joni Villgren laukoi suoraan M. Luotolan kulmasta maalille ja maalilla A. Virkkunen ohjasi pallon hienosti maaliin. Heti seuraavassa vaihdossa tuli lisää lunta Lapualaisten tupaan, sillä illan hienoin ja erikoisin maali syntyi kun Eetu Takala laittoi pitkän pallon puolustuspäästä kärjessä juosseelle P. Perämäelle, joka laukoi suoraan pystypallosta kääntö/taittolaukauksen kohti Ponnistuksen oikeaa etunurkkaa ja pallo painui vastustamattomasti maaliin. Sitten oli Latosaaren Henkan vuoro viimeistellä…Henkka höpotti vasemmassa laidassa ensin pakin ja ohitti sitten vielä tyypilliseen tapaansa varmalla kikalla vastustajan veskarin, tilanne 6-1 ja kellossa aikaa 26.56. Sitten oikeastaan seuraavan 12 minuttisen aikana on Ponnistuksella kyllä kiittäminen loistavasti monenlaisiin spagaatitorjuntoihin venynyttä maalivahtiaan, että lukemat pysyivät hillittyinä, sillä kyllä hän esitti lukuisia aivan käsittämättömiä venymisiä maalin suulla. Loppulukemiksi 7-1 ajassa 38.16 kaunisteli vielä J. Villgren hienosti liukumalla takatolpalle tulleeseen palloon P.Perämäen oivallisesta poikittaissyötöstä.

Vaikka raportti korostaakin SiPan maaleja ja onnistumisia niin kyllä täysi kunnioitus täytyy silti antaa myös Ponnareiden sitkeälle yritykselle, sillä he jaksoivat kyllä yrittää läpi ottelun ja yrittivät kovasti laittaa kapuloita SiPan rattaisiin. Joukkue koostuu kuitenkin nuorista kavereista, jotka varmasti tulevat nostamaan tasoaan loppukaudesta ja tulevina vuosina.

Sisu-Pallon onni oli myös tänään, että se sai hyvän avun yhteistyöseura Fc Seinäjoelta farmisopimuksen turvin, sillä kolmikko Eetu Takala, Pasi Hunnakko ja Henri-Matias Latosaari olivat kaikki estyneitä Fc Seinäjoen sunnuntaiselta Kokkolanreissulta ja olivat näin käytettävissä SiPan vahvuuteen.

Koko SiPan joukkue esitti mielestäni kohtalaisen hyvää Futsalia ja joukkueen mahalasku sunnuntaina Laihialla oli unohdettua ja taaksejäänyttä elämää.

Sisu-Pallo: MV: Jouni Pyylampi, Kenttä: Joni Villgren, Pasi Hunnakko, Eetu Takala, Tuomas Kallionpää, Petri Perämäki, Antti Virkkunen, Henri-Matias Latosaari & Mikael Luotola

Sisu-Pallon pisteet: Petri Perämäki 1+2, Antti Virkkunen 2+0, Eetu Takala 1+1, Joni Villgren 1+1, Henri-Matias Latosaari 1+0

PÖYTÄKIRJA

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu