Sisu-Pallo kohtaa huomenna lauantaina 1.2. Susi Young Boysin Vaasassa

Sisu-Pallo hyökkää huomenna ”tuulimyllyjä” vastaan, kun se kohtaa futsalin kolmosdivisioonan Vaasan Ammattioppilaitoksella pelattavassa ottelussa puhtaalla pelillä sarjakärjessä keikkuvan Susi YB:n Klo.17.15.

Sisu-Pallon kokoonpano otteluun on MV: Matias Hallasuo, Kenttä: Joni Villgren, Tuomas Kallionpää, Petteri Kajasmaa, Petri Perämäki, Roope Takala & Mikael Luotola.

Farmisopimuksesta FC Seinäjoen kanssa ei tällä kerralla ole apua, sillä FC Seinäjoki pelaa myös huomenna Seinäjoella ottelun VaVe:a vastaan.

Sarjapaikan puolesta ei enää tarvitse pelätä, sillä sarjan kesken jättänyt FC Segertåget on sarjasta putoava joukkue. Toisaalta mikäli ei lasketa sarjan voiton jo lähes varmistanutta SuSi YB:a ja sarjan hännille jämähtänyttä Ponnistus/2:ta niin kaikkien muiden loppusijoitus sarjassa on täysin auki ja kauden loppupelit tulevat ne ratkaisemaan.

Sisu-Pallo lähtee tekemään kaikkensa, että Vaasalaiset eivät pääse nappaamaan ottelusta helppoja pisteitä vaan he joutuvat taistelemaan niistä Sisu-Pallon tapaan kynsin ja hampain.

SARJATAULUKKO

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu