Sisu-Pallo matkaa toistamiseen Gerbyyn

Sisu-Pallo matkaa toistamiseen Gerbyyn

Sisu-Pallon seuraava ottelu Nelosessa on luvassa huomenna keskiviikkona 22.5., kun SiPa matkustaa jo tutuksi tulleelle Gerbyn NYA Ehnvallenille kohdaten sielä ABC/Strömsön. Ottelu potkaistaan käyntiin klo 19:30.

Kotijoukkueena toimiva sarjanousija ABC/Strömsö on aloittanut kautensa vakuuttavasti keräten neljästä pelistä 10 pistettä. Joukkue on kohdannut tähän mennessä FC Kuffenin, FC Korsholmin, sekä Sisu-Pallon tapaan VPS-j:n ja Närpes Kraft/2:n. Maaliverkkoja ”aakkoset” ovat heilutelleet jokaisessa ottelussa, joten mistään maalinteko-ongelmasta ei voida puhua. Vieraskentällä Närpiössä Alex Mäkiharjun valmentama joukkue onnistui tässä jopa kymmenesti, Strömsön voittaessa 0-10. Ainoana ABC:n kuparisen on kyennyt rikkomaan 2-2 tasapelissä VPS-j. Joukkueen parhaina maalintekijöinä ovat kunnostautuneet Marcus Landgärds (5 maalia), sekä viidesti närpiöläisten verkkoon osunut Mikael Johansson (6 maalia).

Sisu-Pallon kausi jatkui haasteellisena Lapua Ponnistuksen haettua pisteet Kyrkösjärven tekonurmelta lisäajalla tulleella 1-2 voittomaalilla. Punaiset esittivät kuitenkin kauden parastaan kyeten pitkiinkin pallonhallintajaksoihin. Maalipaikoiksi tämä pallottelu ei kuitenkaan konkretisoitunut, vaikkakin SiPa-kärki Jonatan Tynkkynen pääsi avaamaan maalitilinsä Nelosessa. Kotijoukkueen peli-ilme oli erittäin mainio ja asioita tehtiin joukkueena. Tämä lupaakin hyvää kauden jatkoa ajatellen. Päiden painumiseen ei saa sortua, ja joukkueella on vahva usko pistetilin aukeamiseen kauden edetessä.

Close Menu