Sisu-Pallo matkaa vierasotteluun keskuskentälle

Sisu-Pallo matkaa vierasotteluun keskuskentälle

Sisu-Pallon seuraava taisto Vaasan Nelosessa on vuorossa huomenna maanantaina 19.8., kun SiPa saa paikallisottelussa vastaansa SJK-junioreiden edustusjoukkueen. Erotuomari viheltää ottelun alkamisen merkiksi klo 19:45.

Kotijoukkueena ottelussa toimiva SJK-j löytyy sarjataulukon kolmannelta sijalta. Nousutavoittein kauteen lähtenyt kerho ei ole pystynyt vastaamaan Norrvallan sekä Kungligan huutoon jääden sarjakärki Norrvallasta jo yhdeksän pistettä. Parhaana maalintekijänä on kunnostautunut vielä viime kaudella Sisu-Pallon peliä rakentanut Tommi Kukila (13 maalia).

Sisu-Pallon kausi on sujunut mollivoittoisesti eikä joukkue ole kyennyt vielä saalistamaan täyttä pistepottia yhdestäkään ottelusta. Keskikesän kaksi tasapeliä Virkiää sekä Kuffenia vastaan on kartuttanut tiliä ainoastaan kahden pisteen verran. Suoraan säilymiseen on matkaa 10 pistettä ja täten säilymistaistelusta on muodostunut vähintäänkin haastava. Jonatan Tynkkynen pitää neljällä maalillaan edelleen maalipörssin kärkipaikkaa.

Ottelu SJK-j:n sekä Sisu-Pallon välillä mitellään Seinäjoen keskuskentällä maanantaina 19.8. klo 19:45. Sisu-Pallo toivottaa vieraskannattajat tervetulleeksi keskarin lehtereille.

Close Menu