Sisu-Pallo neljännelle kierrokselle (katso maalit)

Sisu-Pallo vs. SuSi  4-2 ja 2-2 (1-2)

Sisu-Pallo selvitti 120 peliminuutin aherruksen jälkeen itsensä regions cupin neljännelle kierrokselle 32 parhaan joukkueen ryhmään. Suvilahden Sisu on ollut kotijoukkueelle edellisinä vuosina vaikea pala. Niin tälläkin kertaa. Joukkueet lähtivät otteluun erilaisten syiden johdosta varamiehisinä. Kotijoukkueen pelaajista osa oli häähumussa ja vierailijat kiekkotunnelmissa. Ottelu oli vauhdiltaan verkkaista neppailua, jossa yleisöä hemmoteltiin kuudella maalilla ja hyvällä säällä.

Ottelun ensimmäinen maali nähtiin 14 minuutin kohdalla, kun pilkulle lähetetty keskityspallo jatkettiin kotijoukkueen maaliin. Pari minuuttiä tästä kotijoukkue tasoitti Henkka Latosaaren osumalla. Hienon vapauttavan syötön vasempaan laitaan antoi Joonas Kuivalainen. SuSin 1-2 johtomaali oli ns. urheiluruutumaali, sillä niin kaunis oli pilkulta lähtenyt volley laidalta annetusta keskityspallosta.

Kotijoikkueen tasoitus oli lähes tulkoon samantasoinen, kun Henkka Saranpää esitteli volleynsa tarkkuutta. Tähänkin maaliin esityön teki Joonas Kuivalainen. Molemmilla joukkueilla omat paikkansa vielä viimeisen puolen tunnin aikana, mutta viimeinen tarkkuus oli kateissa viimeistelyssä.

Kotijoukkueen 3-2 johto syntyi 96 minuutilla Pasi Hunnakon vapauttaessa Henkka Saranpään maalinedessä vapaaseen maalintekopaikkaan. Henkka ei epäröinyt, vaan laittoi pallon maaliin. Ottelun viimeisellä minuutilla nähtiin taas jytkäys, sillä Juha Jaakonaho antoi erinomaisen syötön oikealta laidalta keskisektoriin, josta Joonas Kuivalainen lähetti sellaisen kanuunan takanurkkaan, jotta verkot vinkuvat edelleenkin joupiskalla.

Sisu-Pallon seuraava vastus ratkennee lähipäivinä, kun palloliitto saa arvonnat suoritettua.

Maalit (Facebook.com)

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu