Sisu-Pallo palasi voittokantaan

Sisu-Pallo palasi voittokantaan

15.6.2018 Sisu-Pallo vs Norvalla FF 3-2 (3-1)

19 1-0 Vesa-Matti Tulisalo
23 2-0 Ossi Karhu
37 3-0 Tommi Kukila rp.
41 3-1 Alexander Stählbacka
60 3-2 Alexander Rex

Seinäjoen Sisu-Pallo palasi keskuskentälle ja voittokantaan. Vierasjoukkueen valmentajakin kehui ennen pelin alkua kentän puitteita ja nurmea erinomaiseksi. Totta tosiaan, sitähän ne olivat.

Ottelu alkoi vierasjoukkueen vahvalla hallinnalla ja Sisu-Pallon maalivahti Taneli Panttila joutui muutamaan otteeseen paraatitorjuntoihin. Ottelun edetessä pallonhallinta siirtyi kotijoukkueelle ja kuin salama kirkkaalta taivaalta iski Vesa-Matti Tulisalo. Tulisalo sai yhden pompon kautta maalivahti Panttilan avauksen boxissa haltuun ja ohitti vastustamattomasti vierailijoiden maalivahdin.

Muutama minuutti tästä oli Karhun vuoro raadella sinipaitojen puolustus riekaleiksi. Hyvä syöttö linjaan ja maalivahdin kanssa vastakkain. Karhuhan ei ei erehtynyt vaan laittoi puikot. Tilanne 2-0. Sisu-Pallo hallitsi peliä ja 35 minuutin kohdalla joukkue sai maalinedus hässäkästä rangaistuslaukauksen. Tommi Kukila siirsi pallon maaliin ja tilanne tuntui turvalliselta 3-0 johdolta.

40 minuutin kohdalla vierailijoiden pelaajan loukkaantuessa laittoivaty Sisu-Pallon pelaajat fair play hengen mukaisesti pallon ulos pelialueelta. Peli poikki ja heitto sinisille, mutta mitä tekee Norvalla FF ? Kaikkien odottaessa fair play hengen mukaista pallon palautusta rajaheitto annettiinkin kärkipelaajalle, joka laittoi pallon Sisu-Pallon maaliin. Norvalla FF ansaitsee punaisen kortin tuollaisesta toiminnasta.

Ottelu saikin ikävän käänteen tilanteesta, sillä molempien joukkueiden, erityisesti kotijoukkueen tunnetaso oli korkealla ja vaikeasti hillittävä. Joukkue syyllistyi ylilyönteihin ja joukkueen peli kärsi huomattavasti. Toinen jakso alkoikin sekavissa tunnelmissa vierailijoiden painostuksella. Tulosta syntyi onneksi vasta tunnin kohdalla ja Panttila yhdessä puolustuksen kanssa hoiteli muut tilanteet.

Ottelun punaisen kortin nappasi vierailjoiden kärkäs Yankuba. Ottelun ratkaisi oli siinä, sillä tämän jälkeen peli siirtyi jälleen punapaitojen hallintaan.

Sarja jatkuu jo sunnuntaina vieraspelillä Närpiön Kraftia vastaan.

Close Menu