Sisu-Pallo selätti sarjakärki Gazijen

Sisu-Pallo teki selvää perjantain myöhäisillan ottelussa BFF Gazijesta lukemin 6-4 (4-4).

Ottelu oli erittäin tasaväkinen ja voittajaksi olisi paremmalla viimeistelyonnella voinut selvitä oikeastaan kumpi joukkue tahansa. Täytyy sanoa, että pelin kulminaatiopiste oli ehkä toisella puoliajalla kun SiPa sai pidettyä pitkään ottelun lukemissa 5-4 Gazijen kovasta pyörityksestä ja lukuisista maalipaikoista huolimatta. Toinen SiPan voiton avain oli ”pään kylmänä pysyminen”, johon taas vastustajan peli ehkä jopa hajosi. Gazijen pelaajien voimakas ja jatkuva kritiikki ottelun tuomariston ratkaisuja kohtaan sekoitti heidän parhaan keskittymisensä itse peliin. Sisu-Pallo sinetöi ottelun voiton ajassa 38.35, kun Eetu takala viimeisteli hattutempun hienon sommitelman päätteeksi, jossa upean syötön tarjoili Matti Rajala.

Ottelusta mainitsemisen arvoista on myös Miika Willgrénin kauden avausottelu ja heti maali sekä SiPan maalilla pelanneen Jouni Pyylammen erinomaiset paraatipelastukset.

Sisu-Pallon maalintekijät: Eetu Takala 3, Jukka Yli-Renko, Miika Willgrén, Mikael Luotola.

Sis-Pallon kokoonpano: MV: Jouni Pyylampi, Kenttäpelaajat: Joni Villgren, Tuomas Kallionpää, Matti Rajala, Miika Willgrén, Jukka Yli-Renko, Antti Virkkunen, Petri Perämäki, Eetu Takala & Mikael Luotola

PÖYTÄKIRJA

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu