Sisu-Pallo taistelee cupissa, voittaja kohtaa KPV:n Kokkolasta

Seinäjoen Sisu-Pallo tekee tänään historiaa, sillä se pelaa ensimmäisen kerran Suomen cupin kolmannella kierroksella. Wallsportissa klo 21.00 alkavassa ottelussa se kohtaa Satakunnan ja Tampereen piirin kolmoseen nousseen Toejoen Veikot. Joukkue tunnetaan alueen vahvana kasvattajaseurana, joka on kehittänyt voimakkaasti myös omaa edustusjoukkuetoimintaansa. Joukkue pelaa hyökkäävää ja iloista jalkapalloa.
Suomen cupin toisella kierroksella molemmat joukkueet selvittivät tiensä taistojen kautta jatkoon. ToVe kaatoi vieraissa Nastan Riku Puskan, Eero Puskan ja Kalle Grönlundin maaleilla. Heidän osumansa riittivät 2-3 voittoon. Kotijoukkue Sisu-Pallo haki rp-kilpailuvoiton Botnia-hallista Kungliga Wasan kustannuksella. Ottelu oli tasaista vääntöä, jossa molemmilla oli käsissään ratkaisun avaimet. Ratkaisu tapahtui vasta rp-kilpailun toisella kierroksella, kun sankarin viittaa soviteltiin Juha Jaakonahon harteille.
Tämän ottelun voittajapari saakin vastaansa sitten jo mielenkiintoisen vieraan, sillä arvontakaavio asetti vastaan kakkosessa pelaavan Kokkolan P-V:n, joten niiltäkin osin pelissä on panoksia ja näyttämisen halua.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu