Sisu-Pallo vs JBK su klo 15.00

Sisu-Pallo vs JBK su klo 15.00

Kolmosen kärikiottelu Sisu vs JBK Jouoiskalla su 18.9. klo 15.00. Tervetuloa!
2018-09-18-sipa-jbk-2 käsiohjelma

Sarjakärki punapaitojen vieraana

Seinäjoen Sisu-Pallo jatkaa kärkijoukkueiden kohtaamista, sillä sunnuntain päiväottelussa Joupiskalla vastaan astuu JBK Pietarsaaresta. Joukkue tarvitsee vielä muutaman pisteen varmistaakseen sarjanousun. Sen lähin uhkaaja on juuri kotijoukkue Sisu-Pallo, joka on tyytyväinen tämän hetkiseen asemaan kaupungin kakkosjoukkueena. Onko vatsa sitten täynnä ?  Ei todellakaan, sillä muistissa on kevätkierroksen 6-1 nöyryytys mustapaitojen kotiluolassa. Ja mikäs sen hienompaa on kuin sarjakärjen voittaminen.

Sisu-Pallo lähtee otteluun hyvistä asemista, sillä takana on paikallisderbyn voitto SJK akatemiasta 1-0 lukemin Sami Viljasen lisäajalla tehdyllä maalilla. Joukkue pääsee pelaamaan vapautuneesti ilman paineita JBK:ta vastaan. Valmentaja Seppo Salmen murheena on toki muutamat poissaolot, mutta eiköhän laajasta rosterista löydy korvaavat pelaajat oikeille paikoille.

Sarjakärki JBK on ollut koko kauden ajan vakuuttava. Se on marssinut lähes tulkoon voitosta voittoon. Joukkue on välillä joutunut pelaamaan nuorellakin porukalla, mutta siitäkin huolimatta se on onnistunut klaaraamaan ottelut edukseen. Joukkueen tehoista ovat vastanneet Joni Remesaho 18 maalia, Joakim Häggblom 13 maalia ja Kevin Larsson 10 maalia. Näistä Remesaho on lainattu Jaroon loppukaudeksi. JBK saa kuitenkin kokoon hyvän joukkueen, sillä opiskelijat palaavat viikonloppuisin kotikonnuille ja pelaavat pelit joukkueen riveissä.

JBK:n edellinen Seinäjoen vierailu ei mennyt putkeen, kun se hävisi kokeneelle Apollo sr. joukkueelle Suomen cupin ottelun 3-1. Tällainen katastrofi ei ole joukkueella mielessä tällä kertaa, tosin tappio Sisu-Pallolle ei sellainen olisikkaan.

Sisu-Pallolla on poissa erinäisten syiden takia ainakin seuraavat pelaajat: Henry Huilla (loppukausi), Saku Koskinen (opiskelu) ja Antti Palomäki (varoitustili). Jonkin verran pelaavaan kokoonpanoon tulee siis muutoksia.

Sisu-Pallon tavoite on saavutettu, mutta nälkä kasvaa syödessä. Ensimmäinen tavoite oli parantaa edellisen vuoden sijoitusta (tsek), sijoittua neljän parhaan joukkoon (tsek), voittaa paikallisvastustaja (tsek) ja olla Seinäjoen kakkosseura kokonaistuloksellisesti (kesken). Ei pöllömpi kausi ollenkaan. Pelejä on vielä jäljellä neljä. Sisu-Pallo kohtaa kotonaan JBK:n ja KPS:n, sekä vieraissa ESSE IK:n ja FC Kiiston. Sarja siis huipentuu kärkijoukkueiden keskinäisiin peleihin. Taitaa kuitenkin tärkein ottelu olla päätöskierroksella pelattava ottelu KPS:aa vastaan ellei raitapaidat saa sarjapaikkaansa vahvistettua ennen tätä. Sisu-Pallon futsal miehet pelaavat TUL:n futsal mestaruudesta samanaikaisesti Porissa, joten valmennus- ja lajijohdolla on kova pähkinä purtavana. Kuka pelaa, mitä pelaa ja missä pelaa lauantaina 3.10.

Tervetuloa nauttimaan Joupiskalle kolmosen kärkiottelusta. Futis on parasta paikan päällä.

 

 

 

Close Menu