Sisu-Pallo/2 avaa kautensa MA 27.4. Klo.19.30 Törnävän kentällä, jossa vastaan asettuu Töjby FC, Närpiöstä.

Sisu-Pallo/2 joukkueena on läpileikkaus joukkueen omaa runkomiehistöä ja edustuksen pelaajia, jotka ovat olleet estyneitä pelaamaan syystä tai toisesta edustusjoukkueen otteluissa.

Sisu-Pallo/2:n tavoitteena on täydentää ja tukea seuran menestystä laajalla rintamalla sekä toimia samalla myös Edustusjoukkuetta tukevana joukkueena esim. Loukkaantumisten jälkeisessä paluussa pelikentille.

Sisu-Pallo/2 lähtee taistelemaan Vaasan Viitoseen selkeänä tavoitteenaan saada ehjä kausi, joka käytännössä tarkoittaa sitä, että myös jokaiseen vierasotteluun saadaan aina hyvä nippu matkaan ja lähdetään taistelemaan aina voitosta. Luulisi seuran yli 50 pelaajan rosterista löytyvän pelimiehet laajalla rintamalla myös loppukauden monesti niin haastaviin vierasotteluihin kahdelle joukkueelle. Kesä on pitkä ja menonsa sekä lomareissunsa kullakin, joten laaja pelaajamateriaali noussee arvoon arvaamattomaan kauden mittaan, kunhan kaikkien pelaajien usko ja luottamus omaan tekemiseen vain riittää. Jokainen pelaaja on tälle "pelaajien seuralle" äärimmäisen tärkeä.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN Sisu-Pallo/2:sta kauden avausotteluun Törnävän kentälle maanantai-illan iloksi!!! 🙂