Sisu-Pallo/2 avasi kauden 2-4 tappiolla

Sisu-Pallo/2 avasi kautensa Jouppilanvuoren tekonurmella eilen perjantaina 6.5.. Joukkue kohtasi kauden avausottelun alla ns. positiivisen ongelman, sillä joukkueen ringissä on tällä hetkellä  36 -pelaajaa ja heistä 24 ilmoitti pelin alla pääsevänsä otteluun mukaan, joten joukkueen valmennusjohto joutui tekemään pitkän harkinnan jälkeen vaikeita valintoja ottelua edeltävinä päivinä. Onneksi kausi on pitkä ja kaikille on varmasti peliaikaa luvassa kauden mittaan.

Itse pelissä SiPa/2 aloitti hienoisella hallinnalla ja ottelun ensimmäisellä 20 minuutilla näytti siltä, että joukkue nappaa Vaasalaiselta FC Brändöpojkarnalta kauden avauspisteet heti ensimmäisestä ottelusta. Kun ottelua oli pelattu vain 9 minuuttia, oli SiPalla ottelun ensimmäinen vaarallinen paikka, kun joukkueen kapteeni Vesa Kujanpää syötti oikeaan laitaan Mikael Luotolalle, joka nosti pallon maalin takatolpalle juosseelle Juho Mäkiselle, joka ei kuitenkaa päässyt laukomaan suoraan syötöstä, joten vastustajan maalivahti ehti palloon. Tästä vain muutama minuutti myöhemmin vasemmassa laidassa pelannut Mika Vähäkoski leikkasi keskelle ja nosti pallon linjan yli oikeaan laintaan M. Luotolalle, joka siirsi pallon Mashun Durmazille, joka viimeisteli varmasti pallon ohi Vaasalaisten malissa pelanneen Daniel Backlundin (1-0).
Ottelu jatkui tasaisissa merkeissä. Myös Fc Brändäpojkarna sai luotua useita hyökkäyksiä kohti Sisu-Pallon maalia, mutta SiPan puolustuslinja ja maalilla hyvin pelannut Jarmo Rahnasto viimeisenä lukkona hoitivat varmasti kaikki vastustajan hyökkäykset. Hiljalleen ottelun hallinta alkoi siirtyä hieman vierailijoille ja se tuottikin tulosta. Kun ottelua oli pelattu 33 minuutti SiPan puolustus ei saanut vasemmasta laidasta purettua palloa pois vaan sen nappasi Fc B:n laituri, joka syötti pallon takaviistoon Jonas Karpille, joka laukoi pallon etunurkasta sisään (1-1). Tämä jäi myös ottelun puoliaikatulokseksi.

Toinen puoliaika jatkui tasaisissa merkeissä. Kun ottelua oli pelattu n. 60minuuttia pääsi Vesa Kujanpää laukomaan 25 metristä, kova laukaus suuntautui kohti vasenta ylänurkkaa, mutta SiPan epäonneksi osui ylärimaan ja kimposi siitä yli maalin. Ottelun loppua kohti mentäessä ottelun hallinta siirtyi kokoajan enemmän vierailijoille, joka saikin luotua vaarallisia paikkoja SiPan maalille. Kun ottelua oli pelattu 71 minuuttia vierailijat siirtyivät 1-2 johtoon Willian Miltsin maalilla. SiPan pelaamista ei yhtään helpottanut vastustajan puolittaisen läpiajon keskeyttäneen ja rikkeeseen pakotetun Jani Hakanpään saama punainen kortti ajassa 77min. Muutama minuutti myöhemmin Fc B karkasikin jo turvallisen tuntuiseen 1-3 -johtoon. SiPa/2 sytytti kuitenkin vielä pienen toivon kipinän tekemällä 2-3 kavennusmaalin, kun ottelua oli pelattu 80 minuuttia, maali syntyi Saku Kimpimäen taistellessa pallo SiPalle vastustajan kenttäpuoliskon nurkkauksesta, josta ottelussa muutoinkin hyviä näyttöjä antanut Saku syötti pallon alaspäin M. Luotolalle, joka keskitti päivän korkeimmalla pallolla, pallon maalille, jossa korkealle leijaillutta palloa oli aikaa ottaa vastaan Ritarin Jannella, joka nitkautti pallon takaraivolla yli vierailijoiden maalivahdin. Jannella on sunnuntaina synttärit…ostakaa nyt joku sille kynttilä lahjaksi… 😉 Tästä vain minuutti ja vastustaja iski lopullisen naulan SiPan arkkuun viimeistelemällä ottelun loppulukemiksi 2-4 (1-1).

Sisu-Pallo/2:n kokoonpanossa ottelussa pelasivat:
Avaus: Jarmo Rahnasto, Mika Vähäkoski, Juho Mäkinen, Tommi Harju, Jani Hakanpää, Mashun Durmaz (1+0), Mika Seppelvirta, Vesa Kujanpää, Saku Kimpimäki, Mikael Luotola (0+2), Sami Orava
Vaihdosta kentälle: Miika Martikkala, Lauri Hautamäki, Jesse Koskela, Olli Hernesniemi, Matias Saarela, Seppo Salmi, Janne Ritari (1+0)

Sisu-Pallo/2 kohtaa seuraavaksi Vaasassa pelattavassa ottelussa heti TI 10.5. Tervajärven Teräksen (TeTe)

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.