Sisu-Pallo/2 lähtee kauteen isolla ringillä

Sisu-Pallo/2 on harjoitellut 2-3 kertaa viikossa nyt kuukauden ajan ja joukkueen pelaajalistoille on tähän mennessä kertynyt 34 pelaajaa, joka on läpileikkaus kokeneita pelimiehiä ja nuoria pelureita. Viitosdivisioona antaa hyvät edellytykset ison pelaajaringin hyödyntämiselle sillä sarjassa on sallittu edestakaiset vaihdot. Lisäksi pitkän kauden aikana tulee varmasti joka pelaajalle esteitä ja päällekkäisyyksiä, joten jokainen pelaaja pääsee näyttämään osaamistaan pitkin kautta.

Joukkueen kokeneempaa kalustoa edustavat Mika Seppelvirta, Mahsun Durmaz, Vesa Kujanpää, Mika Nieminen, Mikael Luotola, Tommi Harju, Seppo Salmi, Sami Orava, Mika Vähäkoski, Jani Hakanpää, Juuso Sariola, Erkki Tulisalo sekä Niko Seppelvirta.

Joukkueen nuoret pelaajat koostuvat entisistä TP:n B/A -junioreista sekä Sisun juniorityön kasvateista. Nuoremmista pelaajista SiPa/2:n riveissä viime kaudella pelasivat Eero Kantamaa, Miika Martikkala, Niko Kankaanpää, Janne Ritari ja Samuel Niemelä.

Sisu-Pallo/2:n pelaajaluettelo

Sisu-Pallo/2:n sarja alkaa Jouppilanvuoren tekonurmella PE 6.5. klo.19.30, jolloin se saa vastaansa Vaasalaisen sarjanousijan FC Brändöpojkarnan. Ennakkotietojen valossa joukkue koostuu erittäin kokeneista pelimiehistä, jotka ovat aiemmalla pelaajaurallaan pelanneet useita yläsarjojen pelejä, joten kauden avauksesta tulee erittäin mielenkiintoinen.

Sisu-Pallo/2: tavoitteena on pystyä taistelemaan läpi kauden tasavahvasti kaikkia sarjan joukkueita vastaan ja erityisesti huolehtia sarjapaikan säilyminen seuraavalle kaudelle. Sarja ei missään nimessä tule olemaan helppo ja sen taso tulee olemaan edelliskausia kovempi.

TERVETULOA KANNUSTAMAAN SIPA/2 VOITTOON KAUDEN AVAUSOTTELUSSA TEKONURMELLA PERJANTAINA 6.5. KLO.19.30!!!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.