Sisu-Pallo/2 taistelu sarjapaikasta jatkuu…

SiPa/2 kohtasi viiden päivän sisään molemmat ABC:n joukkueet, ensin ABC:n Seinäjoella Perjantaina 6.8.  ja Tiistaina 10.8. ABC Oldboysin Vaasassa.

Perjantain ottelu alkoi kotijoukkue SiPan osalta ilahduttavasti, sillä jo 10 minuutin pelin jälkeen joukkue siirtyi johtoon sarjakärki ABC:tä vastaan Juuso Sariolan viimeistellessä, ABC:n maalivahdin torjuessa Mashun Durmazin laukauksen eteensä. Ensimmäinen puoliaika oli hienoista SiPan hallintaa ja se saikin rakenneltua muutamia erinomaisia maalipaikkoja sarjakärki ABC:n maalille. Lähimmäksi pääsi Mashun Durmaz, mutta oikealta lähtenyt laukaus suuntautui vain muutaman sentin ohi takatolpan. Puoliajalle siirryttiin kuitenkin Vaasalaisjohdossa, kun vain minuutti ennen puoliaikavihellystä SiPan virheen seurauksena ABC pääsi tuikkaamaan tilanteeksi 1-2. Liekkö tuo katkaissut SiPan selkärangan, sillä toisella puoliajalla SiPa ei enää saanut samanlaista otetta pelistä ja ABC meni menojaan. Loppulukemat 1-6 selittyvät lähinnä SiPan tavoitellessa kavennusosumia. Vaikka lukemat olivat ”selvät” oli kuitenkin ilahduttavaa huomata joukkueen eteen päin meno kauden edetessä. Ehkei ero sarjan kärki- ja jumbojoukkueen välillä ole sitteenkään niin suuri…

Tiistaina SiPa/2 matkasi Vaasaan kokeneempien ABC:läisten vieraaksi. Ottelu alkoi surkuhupaisati, kun erotuomari Leif Rönn nosti SiPan Miika Willgrenille ensin keltaisen ja jälkipelistä suoran punaisen, epäselvän tilanteen seurauksena, ainoastaan 2minuutin pelin jälkeen. SiPa joutui näin ollen pelaamaan loppuottelun vajaalla. Joukkue ei kuitenkaan lannistunut vaan taisteli läpi ottelun kunnioitettavasti. SiPan 1-3 kavennusmaalista toisen puoliajan lopulla vastasi Mashun Durmaz. SiPan maalilla nuori Matias Hallasuo otti useita erinomaisia koppeja välillä kolmenkin miehen elivoimalla hyökännyttä Oldboys -ryhmää vastaan. Jos tappiosta voi sanoa niin 4-1 olivat mielestäni erittäin hyvät loppulukemat alivoimalla pelatun ottelun jälkeen.

Sisu-Pallo/2:n taistelu sarjapaikan säilyttämiseksi jatkuu näin ollen edelleen kiivaana. Kahden sarjasta putoajan rooli näyttäisi olevan kolmen kauppa. Karhu Young Boys, SIK & SiPa/2 tulevat taistelemaan sarjapaikan säilyttäjän paikasta varmasti viimeiseen saakka. Se kuka sen lopulta saa ja todella sitä haluaa tulee selviämään seuraavan kuukauden aikana. SiPa/2 kohtaa seuraavaksi FC Korsholm Youn Boysin kotonaan ensi viikon maanantaina 16.8. ja perjantaina 20.8. KJV/Kanun vieraissa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.