Sisu-Pallo/2 vieraili Mustasaaressa Fc Korsholm Yb:n vieraana

Kyllä voittaminen ja maalin teko on lujassa…sen sai SiPa/2 todeta taasen Mustasaaren reissulla, vieraillessa Fc Korsholman kakkosjoukkueen vieraana tiistai-iltana 23.5. pelatussa viitosen ottelussa.

Ensimmäinen puoliaika oli hyvin pitkälle kotijoukkue Fc Korsholman hallintaa, SiPa ei saanut palloa organisoidusti liikutelluksi vikkeläkinttuisten Mustasaarelaisnuorukaisten edessä, vaan joutui pääosin roiskimaan palloa puolustuslinjasta ”toivotaan, toivotaan -syötöillä” kärkimiehille ja kovassa tuulessa ottelun kevyt pelipallo kun tahtoi mennä jatkuvasti joko yli päätyrajasta tai useimmiten sivurajasta. Fc Korsholm iski ensimmäisen maalinsa n. 10 minuutin pelin jälkeen SiPan Mikael Luotolan huonon maalivahdille syötetyn pallon seurauksena…maalissa pelannut Matias Hallasuo lähti syöttöä vastaan, mutta ei ehtinyt siihen ennen vikkelää Fc Korsholman hyökkääjää…lukemat 1-0. Tästä noin 5 minuuttia taululla oli jo 2-0 -lukemat…jälleen kerran pitkä kukkupallo yläkertaan tuli bumerangina takaisin YB:n laiturille, joka ohitti ensin muutaman pelaajan ja syötti unelmasyötön takatolpalle, johon ei päässyt väliin niin SiPan alakerta kuin maalivahti Hallasuokaan, joten Korsholman hyökkääjällä oli helppo työ siirtää pallo verkon perukoille. SiPa kavensi vielä lukemiksi 2-1 aivan ensimmäisen puoliajan lopulla, vastustajan tehden vastaavanlaisen virheen alakerrassa SiPan Luotolan tapaan, johon väliin viiletti nälkäinen Mashun Durmaz, ohittaen helposti muuten loistavan ottelun pelanneen Korsholman maalivahdin. SiPa koki myös ikäviä hetkiä ensimmäisen puoliajan lopulla kun kaksi avauksen miestä joutui loukkaantuneiden listalle…Tommi Harjun nivunen meni siihen kuntoon, että miehen omien sanojen mukaan tulee usean ottelun huili ja joukkueen kapteeni Vesa Kujanpään polven vanha vamma uusiutui siihen malliin, että vastuuta jouduttiin jakamaan reilummin myös vaihtomiehille, jotka kyllä täyttivätkin paikkansa erinomaisesti. Verpe kuitenkin palasi vielä kentälle ottelun loppuhetkillä, joten hän toipui nopeasti takaisin pelikuntoon.

Toinen puoliaika olikin sitten vierailija Sisu-Pallon hallintaa, sillä jollain kumman keinolla SiPa kaivoi pukukopista itseluottamuksensa takaisin. Kentällä juoksi aivan toisenlainen joukkue, joka luotti omaan tekemiseensä, liikutteli palloa maata pitkin pelaajalta toiselle ja loi liukuhihnalta erinomaisia maalipaikkoja. Esimerkiksi Mashun Durmazilla oli ainakin kolme loistavaa mahdollisuutta tasoittaa ottelu, niin ikään läpiajossa olivat Miika Villgren & Vesa Kujanpää ja läheltä maalia loistavissa maalipaikoissa niin Mikko Kulmala kuin Samuel Niemeläkin, mutta kun EI niin EI!!! …EI mene sisään niin EI!!! Verpe Kujanpään läpiajon päätteeksi, loistavan vastustajan maalivahdin torjunnan jälkeen, vastustaja hyökkäsi nopella vastahyökkäyksellä vastaan. Oikeasta laidasta tullut syöttö SiPan maalilla n. 2 metriä paitsiossa kököttäneelle Mustasaarelaisnuorukaiselle tuli jalkaan ja linjamiehen nukkuessa hän ratkaisi ottelun SiPan harmiksi kotijoukkueelle ja lukemiksi 3-1.

Erityismaininnat SiPan pelaajista menevät koko pelin SiPan vasempana pakkina pelanneelle ex maalivahti Toni Koivusaarelle, joka pelasi lähes virheettömän ottelun laitapakin paikalla ja kautta linjan SiPan vaihtomiehille, jotka toivat uutta virtaa kentälle erityisesti toisella puoliajalla. SiPan keskikentän keskustassa häärinyt Mika -kaksikko (Seppelvirta / Vähäkoski) saa myös kredittiä kovan päivätyön tekemisestä…pelin välillä sahatessa hyvinkin vauhdikkaasti päästä päähän.

SiPa/2: kokoonpano ottelussa:
Avaus: Hallasuo (MV), Nieminen, Hakanpää, Koivusaari, Luotola, Villgren M., Vähäkoski, Seppelvirta M., Harju, Kujanpää, Durmaz
Vaihdosta: Serbanuti, Niemelä, Hautamäki, Saarela, Kulmala, Koskela, Hernesniemi

SiPa/2:n seuraava ottelu on Perjantaina 26.5. klo.19.30 Tekonurmella, jolloin vastaan asettuu FC Kuffen/2.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.