Sisu-Pallo/2 voitti Solf IK:n Tekonurmella ”6 pisteen” trillerissä

Sisu-Pallo/2 teki sen mitä pitikin perjantai-illan hämärässä pelatussa viitosen putoamiskamppailussa, eli hoiti elintärkeät 3 pistettä Seinäjoelle. Ottelu alkoi hienoisella kevätkierrokselta selkeästi vahvistuneen SIK:n painostuksella ja ensimmäinen vaarallinen tilanne Sipan maalilla olikin n. 5minuutin pelin kohdalla, kun SIK:n hyökkääjä pääsi kasvotusten Sipan malissa varmasti pelanneen Jouni Pyylammen kanssa, mutta ”Jokke” veti pidemmän korren. Hiljalleen ottelun hallinta kääntyi Sisu-Pallolle ja joukkueen neljäs kulmapotku tuottikin tulosta, kun Willu keskitti vasemman puolen kulman takatolpalle, jossa ”aina vaarallinen” Horsti pukkasi pallon päällään hallitusti takatolpalta sisään. Ottelu jatkui Sipan hienoisella hallinnalla ja pelikellon näyttäessä n.40min, murtautui oikeasta laidasta Harri ”Leipä” Inkiläinen vastustamattomasti karkumatkalle…viimeistelyhetkellä SIK:n laitapakki joutui turvautumaan vääriin otteisiin ja ottelun tuomari vihelsi tilanteesta rankkarin Sipalle. Pallon taakse asettui neljännen kerran tällä kaudella joukkueen kapteeni, Mixu, ja Miikkaeli paukautti pallon ”varmasti” 😉 vasemman tolpan kautta maalin ja tilanteeksi 2-0, joka oli samalla myös puoliaikatulos.

Olisi voinut luulla, että SIK olisi juottanut puoliajalla pelaajilleen sellaista ”taikajuomaa”, että kentälle olisi juossut voitonnälkäinen ja dominoiva SIK, ja ehkä yritystä olikin, mutta Sipa/2 pystyi rauhallisella pallon siirtelyllä ja maltillisella pelillä dominoimaan ottelua aina pelin loppuun saakka. Oli toki SIK:lläkin paikkansa sillä 3 kertaa pallo pelastettiin Sipankin maaliviivalta. Sipan 3-0 maali alkoi vasemmasta laidasta, kun Willu syötti pallon pystyyn Kankaanpään Nikolle, joka taisteli itsensä vetopaikkaan ja maalivahdin torjunnasta pallo kimposi suoraan Leivälle, joka sai kunnian laittaa pallon tyhjiin. Ottelun loppua kohden SIK yritti vielä raivoisasti saada aikaiseksi kavennusmaalia, mutta Joken nolla piti loppuun saakka.

Näin ollen Sisu-Pallo/2 tarttui yhden pisteen erolla otteen kiinni sarjapaikasta, toki SIK:llä on vielä kaksi peliä jäljellä ja Sipalla ainoastaan yksi, joten mielenkiintoiseksi menee ja sarjan putoamiskamppailu ratkeaa vasta viimeisen kierroksen ratkaisuotteluissa. Sipa/2 kohtaa viimeisellä kierroksella la 18.9. FC Kuffen/2:n Vaasassa ja SIK SuSi/2:n niin ikään Vaasassa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.