Sisu-Pallo/2 voittoon paikallisvastustaja Nurmon Pallosta

Sisu-Pallo/2 voittoon paikallisvastustaja Nurmon Pallosta

Otteluraportin päivän Nupa -ottelusta voisi aloittaa retostelemalla voitolla kiihkeän kamppailun jälkeen, paikallisvastustaja NuPa:sta, mutta niin sitä ei aloiteta!!! Syy siihen on se, että NuPa oli tänään hyvä ja antoi oikeasti SiPa/2:lle todella hyvän vastuksen. Erityisesti Johannes Saranpää ja Henri-Matias Latosaari dominoivat välillä kenttää kuinka halusivat. Heidän lisäkseen muutkin NuPa:laiset tekivät täyden päivätyön voittaakseen ottelun ja saadakseen SiPa:lta itselleen elintärkeät 3 pistettä.
Ensimmäinen puoliaika oli lopulta maaliton, vaikka molemmilla joukkueilla oli kyllä paikkansa maalin tekoon. NuPalla oli ehkä ensimmäisen puoliajan vaarallisin paikka kun he pääsivät vasemmasta laidasta puolittain läpi ja laukaus boxista meni kuitenkin hiuksen hienosti ohi takatolpan.

Toisella puoliajalla molemmat joukkueet saivat pallon jo kertaalleen ylärimään ja maali tavallaan roikkui ilmassa. Kysymys kuului…kumpi tekee ottelun avausmaalin? Vastaus on Sisu-Pallo! Lauri Hautamäki sai hyvän pystypallon vasempaan laitaan ja purjehti tapansa mukaan kohti vastustajan maalia. NuPan veskari tuli vastaan ja saikin katkaistua Hautsin nousun, mutta pallo kimposi NuPan näkökulmasta epäonnekkaasti SiPan Ville Luomapurolle, joka roikotti pallon yli NuPan puolustuslinjan ja varmasti maaliin 64 minuutin kohdalla. 2-0 syntyi Antti Palomäen lapikkaasta, kun hän pääsi nokikkain NuPan veskarin kanssa, eikä tällä kerralla erehtynyt. Pelikello näytti 77 minuuttia. Tässä kohdassa tuli ehkä jo pieni hetkellinen ajatus, että ”nyt on voitto lähellä”… NuPa kuitenkin jatkoi hyökkäysten vyöryttämistä kohti SiPan maalia, eikä missään nimessä luovuttanut. SiPan puolustus sai kuitenkin katkottua hyökkäykset ja viimeisenä lukkona SiPan maalilla pelasi erinomaisen ottelun Miikka Kalliomaa. 3-0 maali ajassa 89min lähti vaihdosta kentälle tulleen Ossi Karhun lapikkaasta lähteneestä pystypallosta niin ikään vaihdosta tulleelle Jari-Matti Lempiselle ja lopulta pallo meni aina NuPan maalivahdille saakka, joka joutui tässä kohdassa ikävästi epäonnensoturiksi, kun erittäin märkä ja liukas pallo lipsahti hänen jalkansa alta maaliin saakka. Maali kirjattiin lopulta omaksi maaliksi. Loppulukemat 3-0 (0-0), eivät kyllä silti täysin kuvaa ottelutapahtumia vaan uskon vahvasti, että tämän päivän kaltaisella peliotteella myös NuPa tulee sarjakauden aikana nappaamaan riittävän määrän pisteitä varmistaakseen sarjapaikkansa myös ensi kaudelle Vaasan piirin Nelosessa.

Sisu-Pallo/2:n pelit jatkuvat tulevana keskiviikkona 22.6. Vaasassa, jolloin vastaan asettuu kivenkova Kungliga Wasa.

PÖYTÄKIRJA

SARJATAULUKKO

Close Menu