Sisu-Pallo/2 voittoon sarjakärki SuSi:sta – Tänään Sisu-Pallo – HBK Tekonurmella

Sisu-Pallo/2 voittoon sarjakärki SuSi:sta – Tänään Sisu-Pallo – HBK Tekonurmella

Sisu-Pallo/2 haki eilen maukkaat pisteet Vaasasta sarjaa johtavalta Suvilahden Sisulta. Ottelu alkoi tasaisissa merkeissä, mutta ottelun avausmaalin pääsi tuikkaamaan kuitenkin SuSi 24 -minuutin pelin kohdalla, kun Vaasalaisten Teemu Finne pääsi puolittain läpi ja tuikkasi pallon ohi loistavan ottelun SiPan maalilla pelanneen Antti Peltosen. Tästä kolme minuuttia myöhemmin taululla oli jo tilanne 2-0, kun SiPan Miika Willgrén joutui käyttämään vääriä otteita omalla rangaistusalueella ja ottelun ammattimaisesti tuominnut Luca Battistini osoitti kädellään rangaistuspilkkua. Rankkarin maalin oikeaan ylänurkkaan ampui varmasti SuSi:n Kai Myllykangas. SiPa pääsi kuitenkin heti peliin mukaan, sillä vain kaksi minuuttia tästä, ajassa 29min, laukoi SiPan Aapo Metsä-Ketelä pallon lähes oikealta kulmalipulta suoraan SuSi:n maaliin ohi hölmistyneen Anssi Puskan. Saattoi olla, että lievällä myötätuulella oli maalissa hieman osuutta, mutta jos Aapolta kysytään niin laukauksessa oli vain ovela jenga ja tätä hän ytittikin. 🙂 Ennen puoliaikaa ei enää maaleja nähty ja näin ollen puoliajalle siirryttiin SuSi:n 2-1 johdossa.

Toinen puoliaika alkoi SuSi:n selkeällä painostuksella, joka jatkui aina puoliajan loppupuoliskolle saakka, mutta onneksi SiPa jaksoi luottaa omaan pelaamiseensa ja niinhän se peli sitten kääntyikin ottelun loppua kohti mentäessä SiPa:lle yhä enemmän ja enemmän. Palloa pystyttiin siirtelemään pelaajalta toiselle maata pitkin ja ajoittainen pallon roiskiminen oli kuin muisto vain. Erityisesti SiPan keskikentällä akseli Ville Luomapuro – Aapo Metsä-Ketelä saivat pallonhallinnan kääntymään SiPa:lle ja samalla myös pelin painopisteen. 2-2 tasoitus syntyi ajassa 83min, kun Risto Kylmäkorpi pelasi oikeassa laidassa pallon pystyyn Lauri Hankaselle, joka keskitti pallon päädystä maalille, jossa lopulta Toni Koivusaari sai survottua pallon verkon perukoille. Tasapelikin on kiva, mutta niitä on SiPa/2:lla jo aivan liikaa tämän kauden sarjassa ja niinpä pallo haettiin nopeasti maalista ja lähdettiin raivoisasti hakemaan vielä ottelun voittomaalia. Ennakkoluuloton taistelu tuotti lopulta käsittämättömän lopun ottelulle ja uskomattoman euforian tunteen, kun pallo pelattiin oikeasta laidasta maalille ja Kari Kurosen pään kautta takatolpalle, jonne Vaasalaiset olivat unohtaneet Ville Luomapuron. Ja Ville räjäytti pankin 89minuutin kohdalla. Lopussa SuSi vielä yritti raivoisasti vyöryttää hyökkäyksiä kohti SiPan maalia, mutta SiPa kesti ja vei tuikitärkeät 3 pistettä mukanaan Seinäjoelle.

PÖYTÄKIRJA 

SARJATAULUKKO

Sisu-Pallon edustusjoukkue  kohtaa kohtaa tänään ensimmäisen sarjakierroksen päätösottelussa HBK:n Kruunupyystä. Viime kauden "nousijakomeetta -joukkue" on tälläkin kaudella esittänyt hyviä otteita ja majailee sarjassa jopa sijalla 3. Edelliset kaksi ottelua HBK on voittanut, ensin 16.6. Närpiön Kraft/2:n vieraissa lukemin 1-3 ja 27.6. kotonaan VPS-j:n lukemin 2-1 kahdella Jonas Levanderin maalilla. Sisu-Pallon on kokenut kahdessa viimeottelussa ikävän käännekohdan ottelun toisella puoliajalla kun vastustaja on pystynyt kääntämään SiPa:n johdon voitokseen. Ensin Vaasassa 16.6. VPS-j:n vieraana SiPan 3-2 -johto kääntyi Vaasalaisten voitoksi Toni Kiiskilän viime hetken maalilla. 23.6. Esse IK isännöi ottelua Ähtävällä, jossa toisen puoliajan synkkä kolmeminuuttinen käänsi SiPan 0-1 -johdon ja ottelun hallinnan tappioksi.

No nyt lienee ainakin nälkää ja kiukkua kerättynä herroilla tämän päivän koitokseen ja Tekonurmella tullaankin näkemään tänään taisteleva ja sisukas Sisu-Pallo! Joukkueet eivät ole kohdanneet aiemmin, joten siinäkin mielessä mielenkiintoinen ottelu on luvassa.

Tervetuloa Tekonurmelle tänään seuraamaan paikanpäälle ottelua Sisu-Pallo – HBK klo.19.00 alkaen. Paikalla myös Sisu-Pallon Kioski. Sisäänpääsymaksu 5,00€ (Alle 16v. Ilmaiseksi).

SARJATAULUKKO

Close Menu