Sisu-Pallo/2:lle kauden avaustappio Sundomissa

Sisu-Pallo/2:lle kauden avaustappio Sundomissa

Sundom on alkukaudesta osoittautunut Sisu-Pallon joukkueille vaikeaksi paikaksi pelata, sillä edustusjoukkueen tapaan myöskään Sisu-Pallo/2 ei pystynyt Sundomista haalimaan pisteen pistettä, vaikka johtikin ottelua puoliajalla lukemin 0-1.

Ensimmäinen puoliaika olikin kauttaaltaan enemmän virasjoukkue Sisu-Pallon hallintaa, joka tuotti tulostakin noin 25minuutin pelin kohdalla, kun Kari Kuronen pelasi upealla läpisyötöllä Tommi Luopajärven läpi, joka vielä ohitti SIF:n maalivahdin ja siirsi pallon maaliin. Tässä vaiheessa kaikki näytti vielä hyvältä…ei muuta kuin lisää maaleja ja kasvatetaan johtoa. Vaikka puoliajalle siirryttiinkin Sisu-pallon johtaessa ottelua 0-1 niin johdon kasvattaminen ja toive tärkeistä vieraspisteistä jäi kuitenkin vain haaveeksi.

Vielä toisen puoliajan alussa pääsi Kurza (Kuronen) tykittämään hyvän laukauksen kohti maalia, mutta pallo palautui takaisin kentälle Sundomilaisten ylärimasta. 2-0 olisi saattanut olla jo ratkaiseva isku SIF:n selkärankaan, mutta niinhän se on, että "JOS ET ITSE TEE NIIN KYLLÄ KAVERI TEKEE"…niin kävi nytkin. Ottelun ja keskialuuen hallinta kääntyi toisella puoliajalla vastustamattomasti SIF:lle ja he alkoivatkin saada tilanteita SiPan maalille aikaiseksi lähinna kulmapotkujen merkeissä. 1-1 tasoitus syntyi ensin kun kulmapotkun purkuyritys epäonnistui ja pallo suuntautui omasta pelaajasta kohti omaa maalia. Maali kirjattiin Sundomin Tommi Heinoselle. Maali syntyi ajassa 65min. SIF:n 2-1 johtomaali tuli niin ikään neljän kulman sarjasta viimeisen seurauksena kun Fredrik Björkbacka pääsi siirtämään pelivälineen toistamiseen SiPan maaliin ajassa 75min. 3-1 viimeisteli vielä puolittaisen läpiajon päätteeksi Jonas Ekholm 85minuutin kohdalla.

PÖYTÄKIRJA

Tämän kauden Viitosessa kotijoukkueet ovat olleet vahvoilla, sillä 17 kauden aikana voittoon päättyneestä ottelusta 14 on päättynyt kotijoukkueiden voittoon ja ainoastaan 3 peliä vierasvoittoon. 4 ottelua on päättynyt tasatulokseen.

SARJATAULUKKO

Sisu-Pallo/2: kausi jatkuu ensi viikon keskiviikkona 27.5. kun Seinäjoen Raviradalle saapuu vieraaksi Norvalla FF/2. Ottelu alkaa klo.19.30.

Close Menu