Sisu-Pallo/2:n Harjoitukset pyörähtävät käyntiin

Sisu-Pallo/2:n harjoitukset pyörähtävät todenteolla käyntiin nyt lauantaina 9.4. klo.13.00 Tekonurmella. Kauden alkuun on aikaa noin kuukausi, joten on kreivin aika ryhtyä harjoittelemaan myös kakkosjoukkueella, yhtenäisenä joukkueena.
Sisu-Pallo/2:n valmennuksesta tulee kauden aikana huolehtimaan kolmikko Sami Orava, Mika Seppelvirta ja Mika Vähäkoski, Yhteyshenkilönä/Joukkueenjohtajana toimii Mikael Luotola ja Yhteyshenkilönä/Huoltajana toimii Janne Ritari.

Sisu-Pallo/2:n tarkoitus on jatkaa siitä, mihin viime kauden päätteeksi päästiin…ELI taistella suurella sydämellä oman joukkueen onnistumisten eteen, sillä lisäyksellä, että tänä vuonna tullaan myös harjoittelemaan yhdessä.

Tähän porukkaan voivat tulla kaikki sellaiset pelaajat mukaan, joilla on asenne kohdallaan ja halu tehdä parhaansa joukkueen ja joukkuetovereiden eteen. ”Leikkimielistä höntsäpalloa” etsiville tämä ei ole oikea paikka… Parhaimmillaan Sisu-Pallo/2 tuottaa kauden aikana iskukykyisiä ja hyvässä pelivireessä olevia pelaajia Sisu-Pallon edustusjoukkueelle.

Joukkueen tarkempi harjoituslista ilmestyy Jalkapallo -välilehdelle Kakkosjoukkueen alle lähiaikoina.

Tervetuloa pelaamaan suurella sydämellä Sisu-Pallo/2:n!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.