Sisu-Pallolla edessä tärkeä ottelu

Sisu-Pallolla edessä tärkeä ottelu

Sisu-Pallon seuraava ottelu Vaasan Nelosessa pelataan keskiviikkona 26.6., kun SiPa matkustaa Mustasaareen FC Korsholmin vieraaksi. Erotuomari viheltää pelin alkamisen merkiksi klo 19:00. Pelipaikkana toimii Mustasaareen keskuskenttä.

FC Korsholm on aloittanut kautensa myös hieman vaisusti kerättyään viisi pistettä kymmenestä ottelusta. Joukkue kuitenkin onnistui kaatamaan kotikentällään VPS-j:n 2-0. Tasapelit se on pelannut Ponnistusta sekä Närpes Kraft/2:a vastaan. Joukkueen parhaana maalintekijänä on häärinyt 5 maalia paukuttanut Hamza Asem Mohammed Al-Jubori. Mustasaarelaiset ovat ottaneet peräti viisi ulosajoa tällä kaudella ja ottelusta Sisu-Palloa vastaan ovat pelikiellossa edellä mainitun Al-Juborin lisäksi Dido Matondo Diengo.

Sisu-Pallo jatkoi orastavaa pisteputkeaan viime viikon kotitasapelillä FC Kuffenia vastaan tuloksella 1-1 (0-1). Joukkueella on nyt kasassa kaksi pistettä, näin ollen lisäpisteitä tarvitaan. Sisu-Pallo saa jalkeille jälleen oivan pelaajiston, joten pistetilin kartuttamiseen on hyvät mahdollisuudet. Joukkueen paras maalintekijä on neljä maalia viimeistellyt Jonatan Tynkkynen.

Ottelu FC Korsholmia vastaan käydään siis keskiviikkona 26.6. klo 19:00 Mustasaareen keskuskentällä Botniahallin kupeessa.

Close Menu