Sisu-Pallolla ei varaa nukahduksiin

Sisu-Pallolla ei varaa nukahduksiin

Sisu-Pallo saa vastaansa seuraavaan Nelosen otteluun Lapuan Virkiän. Ottelu pelataan perjantaina 14.6. klo 19:30. Pelipaikkana toimii jälleen Prunttimäen nurmikenttä.

Täksi kaudeksi Neloseen pudonnut Virkiä on aloittanut kautensa mainiosti. Joukkue löytyy sarjataulukosta sijalta 7. Lapualaiset ovat raapineet tärkeitä pisteitä mm. tasapeleillä sekä Kungliga Wasaa että VPS-j:a vastaan. Suuremmat tappiot ovat tulleet kärjessä keikkuvien SJK-j:n sekä Norrvallan käsittelyssä. Antti Julin on paukuttanut yli puolet joukkueensa maaleista tehden 11 maalia ja johtaen sillä koko sarjan maalipörssiä.

Sisu-Pallon tappioputki sai jatkoa vaikeassa kotiottelussa Norrvallaa vastaan. Hyvin hyökänneet vöyriläiset voittivat 0-5. Tuleva Virkiä-ottelu lukeutuu ehdottomasti niihin otteluihin, joista Sisu-Pallolla on täydet mahdollisuudet tulokseen. Kokoonpano on elänyt ja se onkin tuonut haasteita yhteisen pelitavan löytämiseksi. Perjantaille on kuitenkin jälleen luvassa hyvä ja pisteistä taisteleva kokoonpano.

Paikallisotteluksi luokiteltava Sisu-Pallon sekä Virkiän välienselvittely käydään perjantaina 14.6. klo 19:30. Todennäköisesti sateisessa säässä pelattavaan otteluun on ilmainen sisäänpääsy, mutta Sisu-Pallon kioskin läsnäolon yllä leijailee vielä tummia pilviä. Tervetuloa!

Close Menu