Sisu-Pallolla haastavaa

Sisu-Pallolla haastavaa

Ei tuonut eilinenkään päivä voittoja kummankaan Sisu-Pallon joukkueen sarakkeeseen. Edustusjoukkue vieraili Ähtävällä Esse IK:n vieraana ja Kakkonen mitteli Raviradalla kotiottelussa Kurikan Ryhdin kanssa.

Edustusjoukkue siirtyi Ähtävällä jo 0-1 johtoon Antti viidan maalilla heti toisen puoliajan alkajaisiksi, 48 minuutilla. Johto piti aina 73 minuutille saakka, kunnes Ähtäväläiset iskivät 3 minuutin sisään kahdesti ja kaunistelivat vielä voittolukemia ottelun loppuhetkillä ja näin ollen lopputulos kirjattiin 3-1 (0-0) Esse IK:n hyväksi. Myös edellisessä ottelussa Vaasassa VPS-j:tä vastaan koettiin tappio alun johdon jälkeen, joten SiPan akilleen kantapää näyttäisi tällä hetkellä olevan ottelun viimeinen neljännes. Kausi tosin lähestyy vasta puoliväliä, joten aikaa kyllä on…

PÖYTÄKIRJA

SARJATAULUKKO

Kakkosjoukkuen hyväksi on luettava viimeinkin maalinteossa onnistuminen, sillä joukkue latoi ottelussa neljä maalia, mutta jos samaan aikaan antaa kaverille saman verran maaleja niin arvata saattaa, että ottelua ei voi voittaa… Sisu-Pallo/2:n maaleista vastasivat Kari Kuronen kahdesti, Miika Willgren upealla laukauksella oikeaan ylänurkkaan sekä Aapo Metsä-Ketelä, joka pelasti joukkueen viimehetken maalilla (89min) nöyryytykseltä. Lopputulos ottelussa kirjattiin siis 4-4 (2-1). SiPa/2 on hävinnyt kauden aikana ainoastaan yhden ottelun, mutta liian moni voitettava ottelu on kääntynyt tasapeliksi.

PÖYTÄKIRJA

SARJATAULUKKO

Joukkueiden kausi jatkuu Edustusjoukkueella kotiottelulla Hovsalla BK:a vastaan ensi viikon tiistaina 30.6. klo.19.00 Tekonurmella ja Kakkosjoukkueella on vuorossa vierasottelu sarjakärki Suvilahden Sisua vastaan Vaasassa tulevana maanantaina 29.6. klo.19.00.

Close Menu