Sisu-Pallolla kaksi ottelua kolmen päivän sisään

Sisu-Pallo kohtaa futsalin kolmosdivisioonan kakkoskierroksen alkajaisiksi ensin sunnuntaina 12.1. Laihian Lujan vieraissa klo.20.15 alkavassa ottelussa ja heti perään tiistaina 14.1. Seinäjoen Urheilutalolla klo.20.40 alkavassa ottelussa Lapuan Ponnistus/2:n.

Avauskierroksella Sisu-Pallo ja Luja pelasivat tasapelin 7-7 ja Ponnistuksen Sisu-Pallo voitti lukemin 6-8. Sarjan ehdottomasti suurin yllättäjä on tähän mennessä ollut sarjassa toisena majaileva Laihian Luja, joka on saanut haalittua pistesarakkeeseensa ja 13 pistettä. Tosin sarjan tasaisuutta kuvastaa se, että sarjassa kolmanneksi viimeisenä majaileva Sisu-Pallo on perässä Lujaa vain 3 pistettä.

Sunnuntain ottelusta odotetaankin kiivasta kamppailua kahden ennakkoon tasaväkisen joukkueen välillä. Ykköskierroksen SiPa – Luja kamppailussa SiPa oli selvästi hallitsevampi joukkue, mutta viimeistelyssä Luja oli prosentuaalisesti selvästi tehokkaampi.

Sisu-Pallo lähtee sunnuntain kamppailuun seuraavalla kokoonpanolla:

MV: Jouni Pyylampi

Kenttä: Joni Villgren, Antti Virkkunen, Petteri Kajasmaa, Tuomas Kallionpää, Toni Koivusaari, Petri Perämäki & Mikael Luotola

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu