Sisu-Pallolla vastassa ABC/Strömsö

Sisu-Pallolla vastassa ABC/Strömsö

Sisu-Pallon edustusjoukkueen seuraava ottelu on vuorossa tänää perjantaina 9.8., kun Joupiskan tekonurmelle saapuu Akademisk Boll Club/Strömsö. Erotuomari viheltää pelin alkamisen merkiksi klo 19:30.

Täksi kaudeksi Neloseen noussut ABC/Strömsö on pelannut vahvan kauden ja pitää tällä hetkellä 4. sijaa hallussaan. Pisteitä se on 15 ottelussa haalinut 32 kappaletta. Etumatkaa takana tulevaan Virkiään on jo 10 pistettä. Sarjakärki Norrvalla on jo hieman karannut mutta kaksi muuta sijaa ovat vielä potentiaalisia. Wiljam Fors (12 maalia) ja Mikael Johansson (11) ovat kantaneet maalintekovastuuta kauden mittaan.

Kevätkierroksen ottelu päättyi ABC:n 6-1 voittoon Forsin iskettyä hattutempun, joten miehen maalintekotaito on Sisu-Pallolla vielä suht’ tuoreessa muistissa.

Kotijoukkue Sisu-Pallon kausi on jatkunut syyskierroksella kevään tapaan murheellisesti. Pelaajistossa tapahtuu peli peliltä muutoksia, eikä yhteistä pelitapaa saada näin kuntoon. Maalinteko on ollut haastavaa ja kasassa onkin vasta 14 maalia. Näistä 4 on tehnyt Jonatan Tynkkynen, Mika Lahden sekä Veikko Tusan säestäessä kahdella osumalla. Putoamisviiva on karannut jo 10 pisteen päähän, mutta jäljellä olevista otteluista on ehdottomasti tarjolla sarjapaikkaan oikeuttavat pisteet.

Se, aloittaako Sisu-Pallo ankaran takaa-ajon jo tänään, selviää klo 19:30 alkavassa ottelussa. Tervetuloa Joupiskan tekonurmelle katsomaan Vaasan piirin Nelosen jännitysnäytelmää Sisu-Pallo – ABC/Strömsö.

Close Menu