Sisu-Pallolle tappiot kotikentällä – Perjantaina vastassa Ponnistus

Asetelmat olivat selvät viime perjantain kotiotteluun Närpes Kraft/2:sta vastaan. Voitolla vielä täydet mahdollisuudet sarjassa säilymiseen, kaikki muut tulokset hankaloittaisivat tavoitetta huomattavasti. Sisu-Pallo ei päässyt ottelussa parhaimpaansa ja närpiöläiset hakivat ansaitun voiton keskuskentältä. Loppulukemat 1-4 (0-2) eivät valehtele. Sisu-Pallon maalin iski laitapakin tontilta kauniin seinäpelin päätteeksi Ossi Karhu. 

Toinen ottelu pelattiin nopeasti seuraavana tiistaina. Vastassa aina yhtä vaarallinen ja vahva Kungliga Wasa C.F. Sisu-Pallo ei kuvia alkuun kumartanut, vaan ottelu eteni pitkään tasaisissa merkeissä. Vaasalaiset osoittivat kuitenkin vaarallisuutensa ja tekivät ensimmäisen jakson harvoista paikoistaan kaksi maalia. Vielä kun Jonatan Tynkkynen ja Ville Luomapuro joutuivat jättämään kentän jo ensimmäisellä puoliajalla, kääntyi ottelu viimeistään Kungligalle. Mallikkaan ja lupauksia herättäneen ensimmäisen puoliajan jälkeen vaasalaiset menivät kuitenkin menojaan iskien liki murhaavalla tehokkuudella maalipaikoistaan. Kerta toisensa jälkeen pallo oli kotijoukkueen verkossa, kunnes tuomari viimein puhalsi pilliin ottelun päättymisen merkiksi. Lopputulokseksi kirjattiin murheellinen 1-9 (0-2). Mukava asia oli nuoren Leevi Koivulan ensimmäinen maali edustusjoukkueen paidassa. Koivulan pelasi puolittaiseen läpiajoon hyvin taistellut Veikko Tusa. 

Tupla-tappio tiesi sitä, että sarjassa säilymiseen vaadittavien pisteiden haaliminen loppukaudella on vähintäänkin haastavaa. Kuitenkin edelleen on paljon pelattavaa. Jokainen ottelu ja harjoitus, jossa hyvin on edelleen väkeä riittänyt, vie joukkueen uutta nuorta sukupolvea eteenpäin ja tarjoaa näin oivaa kokemusta.

Seuraava mahdollisuus kokemuksen kartuttamiseen ja pisteiden keräämiseen on huomenna perjantaina 2.8. vieraspelissä Lapuan Ponnistusta vastaan klo 20:00. Kevätkierroksella lapualaiset voittivat SiPan viime hetken vapaapotkumaalilla katkerasti 1-2.

Close Menu