Sisu-Pallolle yllätyspisteet

Sisu-Pallo teki onnistuneen matkan kärkijoukkue VIFK U:n vieraaksi Vaskiluodon kentälle, sillä iloiset vierailijat nappasivat 3-2 voiton. Sisu-Pallon maalintekijöinä olivat Marko Huttu kahdesti ja Pasi Hunnakko kertaalleen.Sisu-Pallon lähtökohta illan otteluun ei ollut paras mahdollinen, sillä kolmella pelaajalla oli varoitustili täynnä, Latosaari jr. matkoilla ja molemmat maalivahdit loukkaantuneena. Paikkaajat löytyivät hivenen yllättäen penkin päästä ja junioripuolelta. Isä Latosaari pani pelipaidan päälle ja palasi joukkueen keskikentälle ja maalissa debytoi nuori 17 v. Matias Hallasuo.
Ottelu alkoi kotijoukkueen vahvalla painostuksella ja korkealla prässillä, mikä aiheuttikin Si-Pan pelaajille alituista haastetta ja ongelmaa. Kotijoukkueen prässi tuottikin tulosta ensimmäisen kerran jo kolmannella minuutilla, kun kotijoukkueen Jonas Nygård pääsi tuulettamaan ensimmäisen kerran kotijoukkueen maalin syntyä. Sisu-Pallo pääsi pikkuhiljaa peliin mukaan paremmin. Vaarallisimmat paikat olivat kuitenkin kotijoukkueella, mutta maalissa pelannut Matias Hallassuo torjui eleettömästi mm. kaksi läpiajoa jäi Hallasuon näppeihin ja jalkoihin. Ottelun 24 minuutilla VIFK:n keskikenttä pelasi Jonas Nygårdin läpiajoon, joka viimeisteli 2-0. Liekö kotijoukkueen puseroon tullut hyvän olon tunne oli syynä siihen, että kokeneempi vierasjoukkue otti tämän jälkeen keskialueen haltuun. Kaksintaistelut voitettiin ja kotijoukkue pakotettiin pelaamaan pitkää palloa, jotka Siisu-Pallon toppari kaksikko Seppelvirta-Aaltonen hioitelivat väljemmille vesille.
Ensimmäisen jakson viime hetkillä vierailijat onnistuivat kaventamaan 2-1 Marko Hutun ollessa maalisieppona. Si-Palla olikin toiselle jaksolle lähtiessä hyvä draivi päällä ja tilanteita alkoi syntyä korkeamman prässin ja pakkien nousujen myötä. Ensimmäinen tasoitusmahdollisuus oli 58. minuutilla, mutta kotijoukkueen veskari Benjamin Slotte napppasi pallon kiinni. 62. minuutilla Mikael Luotolan etukulma keskitys oikealta laidalta oli ohjautua suoraan maaliin, mutta Slotte sai sormet väliin ja pallo etutolppaan. Tilanteesta seuranneesta kulmasta oli syntyä tasoitus, kun Valltteri Heiniluoma nousi korkeimmalle ja pääsi puskemaan pallon hivenen ohi maalin. Ja tästä vain kaksi minuuttia Sisu-Pallolta hylättiin maali, vaikka syötön antajanana olikin erotuomari…
67. minuutilla kaksikko Huttu-Hunnakko hassuttivat kotijoukkueen nuorikot solmuun tasoittaen ottelun 2-2.  Toisen jakson paras maalipaikka kotijoukkueelle siunaantui 70. minuutilla, kun Hallasuon laidasta torjuma irtopallo löysi IFK pelaajan maalin edestä. Tämän epäonneksi laukaus epäonnistui täysin ja pallo viidenteen kerrokseen. Ottelun ratkaisu syntyi ottelun 83. minuutilla, kun Maestro Huttu narrasi yhden jos toisenkin IFK puolustajan sijoittaen pallon lopuksi takakulmaan loppunumeroiksi 2-3.
Sisu-Pallo pelasi ilman pelikiellossa olleita Antti Peltosta, Miika Wilgreniä ja Pekka Palohuhtaa. Kahden jälkimmäisen pelikielto päättyi tähän otteluun, mutta Peltosen suora punainen vaikuttaa vielä 13.8. pelattavaan Team Kiisto otteluun. Varoitustilejä seuurataankin tarkasti pallopiirin toimesta, sillä viikolla tapahtui kaksi tulosmuutosta, joissa hävinneet joukkueet NuPa ja VäVi saivat kolme pistettä Kungligaa ja Team Kiistoa vastaan pelatuista otteluista.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.