Sisu-Pallon Cup -ottelut päättyivät ensimmäiselle kierrokselle

Seinäjoen Sisu-Pallo hävisi Suomen Cupin ensimmäisen kierroksen ottelunsa KP-V:lle. Ottelu alkoi vauhdikkaasti KP-V:n hallinnalla. Vierailijoiden kova liike ja aktiivinen paikkojen vaihto oli SiPa:lle myrkkyä ottelun ensimmäisten neljän minuutin aikana. Kuin onnen kaupalla ja osaksi maalipuidenkin avustuksella SiPa selvisi vastustajan alun myllytyksestä ja pääsi hiljalleen peliin mukaan. Ottelun avausmaalia saatiin odotella aina ensimmäisen puoliajan puoliväliin saakka, kun ajassa 10.55 vierailijoiden numero 4 pääsi rokottamaan Seinäjokelaisia merkkausvirheen seurauksena. Eikä aikaakaan kun taululla oli jo lukemat 0-2, kun ajassa 11.29 Kaustisten nro 32 heilutti SiPan verkkoa toistamiseen hienon sommitelman päätteeksi, syötön maaliin antoi nro 10. Tässä kohtaa ottelua näytti, että vastustaja ottaa ottelusta helpon voiton ja etenee Cupissa leikitellen jatkoon. Toisin kuitenkin kävi, sillä Sisu-Pallo päätti, ettei se luovuta jatkopaikkaa ilmaiseksi Kaustisille. Vastustajan liiallisen kunnioittamisen loputtua tuotti raivosa yritys tulosta kun Antti Virkkunen syötti vasemmasta laidasta keskelle lähes vapaaksi unohdetulle Mikael Luotolalle pallon, joka laukoi suoraan syötöstä nahkakuulan vastustamattomasti ohi lähes kaksi metrisen KP-V:n maalivahdin. Pelikello pysähtyi maalin syntyessä aikaan 15.31 ja SiPa oli taas pelissä mukana. Tämä oli myös ottelun puoliaikatulos.

Toinen puoliaika alkoi taas liiallisella vastustajan kunnioittamisella Monkulat pyörittivät palloa SiPan pelaajien väleistä kuin pujotteluradalla ja niinhän siinä kävi, että ajassa 23.46 KP-V Monkulat johtivat jo 1-3. Maalista vastasi nro 99 ja syöttö kirjattiin nro:lle 32. Maalia edelsi jälleen SiPan kommunikaatiovirhe…onneksi kauden alkuun on vielä aikaa ja saadaan hiottua tämäkin asia vielä timantiksi. 🙂 Sisu-Pallo muutti pelisysteeminsä tämän jälkeen taas takaisin raivokkaammaksi taisteluksi, kuten ensimmäisen jakson lopullakin ja tämä alkoi johtaa kaksinkamppailujen voittamiseen ja vaarallisiin maalipaikkoihin vastustajan maalilla. Ajassa 27.31 SiPa tulikin taas maalin päähän kun Joni Willgrén syötti pallon Tuomas Kallionpäälle joka rusikoi pallon väkisin ohi KP-V: puolusteksen ja maalivahdin. Tässä kohdassa ottelua kaikki näytti vielä hyvältä ja uskoa riitti vielä ottelun tasoittamiseksi. Ottelu eteni tasaisesti ja aaltoili kummankin hallinnalla vuoron perään Sisu-Pallon keskittyessä hoitamaan vastaiskut maalitilanteiksi KP-V:n hyökkäyspään pallon menetysten seurauksena. Kotijoukkueen kannalta valitettavasti KP-V pääsi kuitenkin kulmatilanteen päätteeksi kasvattamaan johtoaan taas kahden maalin suuruiseksi todella hienon kuvion päätteeksi…vastustajat hieman naureskellen totesivatkin, että ”Harjoiteltu kuvio” ;). Maalintekijäksi merkittiin nro.10 ja syötön tarjoili nro 4, pelikello näytti aikaa 32.34. Tästä ei SiPa enää noussut vaikka tekikin kentällä kaikkensa saadakseen aikaiseksi kavennusmaalin. Vastustaja pelasi ottelun lopun järkevästi ja viimeisenä lukkona toimi joukkueen, erinomaisen ottelun pelannut, maalivahti. Myös kotijoukkueen maalilla huhtonut Aku Laine voi olla otteisiinsa enemmän kuin tyytyväinen, sillä Aku pelasti monta erittäin vaarallista maalipaikkaa ja oli yksi suuri syy siihen, että lukemat pysyivät siedettävinä. Toki Sisu-Pallollakin oli etsikkoaikansa ja pienellä onnettaren lisäavulla ei jatkoaikakaan olisi ollut mahdottomuus.

Loppukaneettina Sisu-Pallo voi kuitenkin olla kohtalaisen tyytyväinen otteisiinsa neljän harjoituskerran jälkeen otteisiinsa ja vielä kun kokoonpanon pelaajista Antti Peltonen ja Tuomas Kallionpää tulivat otteluun koskien futsalpalloon ensimmäistä kertaa koko kaudella.

LOPPUTULOS: 2-4 (1-2)

ONNITTELUT KP-V Monkuloille Suomen Cupissa jatkoon pääsystä! Ansaitsitte ottelusta voiton kenttätapahtumien perusteella.

Sisu-Pallo: Aku Laine, Vesa-Matti Tulisalo, Joni Willgrén, Antti Virkkunen, Mikael Luotola, Tuomas Kallionpää, Petteri Kajasmaa & Antti Peltonen

Futsalkauden avauskierroksen ottelu pelataan 11.-17.11., joten nyt on kuukauden verran aikaa hioa kuviot kuntoon kautta silmällä pitäen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu