Sisu-Pallon ensimmäinen kausi lähestyy loppuaan

Jalkapallon erikoisseura Seinäjoen Sisu-Pallon ensimmäinen kausi miesten nelosessa ja viitosessa on viimeisiä pelejä vaille valmis. Sipan edustusjoukkue on jo päässyt vähimmäistavoitteeseensa, säilyttäen paikkansa 4 -divisioonassa. Edustusjoukkueella on jäljellä vielä viimeisen kierroksen ottelu tulevan viikon lauantaina FC Kuffenia vastaan Seinäjoen Tekonurmella. Edustusjoukkueen kausi on ollut erittäin kaksijakoinen, sillä kausi alkoi nihkeästi, mutta kääntyi noususuhdanteeseen ennen sarjan puoliväliä. Tämän jälkeen oli taas hieman hankalampi jakso, jonka jälkeen Sipa hoiti itselleen tarvittavat pisteet sarjapaikan säilyttämiseksi.

Sisu-Pallo/2:lla sen sijaan on vielä hikiset paikat edessä, sillä sarjapaikan säilyminen, joka joukkueen tavoitteena on, ei ole enää joukkueen omissa käsissä. Kuluvan viikonlopun aikana myös taulukon hännillä keikkuva Karhu Young Boys ilmoittautui mukaan sarjapaikan säilyttämistaisteluun, voittaen kuin ihmeen kaupalla ABC Oldboysin 2-0 ja pelaten sarjakärki ABC:n kanssa sunnuntai-illalla tasan 2-2. Joko Kauhajokelaisilla on juossut kentällä heidän kolmosessa pelaava ykkösjoukkueensa tai ABC on pelannut vajaalla…muuta selitystä en keksi…niin vakuuttavan hyvä on ABC ollut tämän kauden kamppailuissaan. 

Voisiko sanoa, että vahvimmin sarjapaikassa tällä hetkellä kiinni on Solf IK. SIK:llä on jäljellä vielä kaksi peliä, kun taas SiPa/2:lla ja Karhu YB:lla on enää yksi. SIK kohtaan tulevana torstaina rästipelissä ABC Oldboysin ja päätöskierroksella SuSi/2:n. Karhu YB kohtaa päätöskierroksella Korsholm YB:n ja SiPa/2 matkaa FC KUffen/2:n vieraaksi Koivulahteen. Sisu-Pallo/2 on tällä hetkellä viivan yläpuolella 13 pisteellä, SIK viivan alla 12 pisteellä ja Karhu YB siis nousi viikonlopun aikana myös 12 pisteeseen.

Toivottavasti sarjan putoamistaistelun lopputulos saadaan kamppailtua kaikilta osin kentällä. Mielestäni se joukkue näistä kolmesta, joka ansaitsee paikkansa sarjassa kentällä taisteltujen ja ansaittujen pisteiden valossa, on oikeutettu sarjapaikan pitämään.

SARJATAULUKKO VAASAN VIITONEN

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu