Sisu-Pallon juhlat jatkuivat kolmosessa
Juhlat jatkuivat Mustasaaressa

Sisu-Pallon juhlat jatkuivat kolmosessa

22.04.2015 Mustasaari

FC Korsholm – Sisu-Pallo   0 – 2  (0 – 1)

43` 0-1 Petri Huttu rp.
61` 0-2 Erno Ruismäki (Joonas Kuivalainen)

Sisu-Pallo teki onnistuneen ryöstöretken Botniahallin tekonurmelle voittamalla FC Korsholman 0-2 lukemin. Ottelu oli kokonaisuudessaan tasainen, mutta Sisu-Pallon otteissa heijastui rauhallisuus ja päättäväisyys johtoasemassa.

0-1 lukemat syntyivät, kun FC Korsholman alakerta joutui rikkomaan Joonas Kuivalaista rangaistusalueella. Pallo vietiin pilkulle ja pallon taakse asettui Petri Huttu. Cupin ottelun harjoituslaukaus ristikkoon ei ollut turha, sillä nyt pallo löysi tiensä verkon perukoille. 0-2 lukemat syntyivät parivaljakko Erno Ruismäki-Joonas Kuivalainen toimesta. Sisu-Pallo pääsi ottelun 61 minuutilla ylivoima hyökkäykseen, joka päättyi kaksikon viimeistelyyn. Joonas Kuivalainen tuikkasi pallon kotijoukkueen puolustajien välistä Erno Ruismäelle. Hän ajautui pallon kanssa pieneen kulmaan, mutta onnistui kääntämään pallon kohti kotijoukkueen maalia ja se lipui maalivahdin alta maaliviivan paremmalle puolelle.

Molemmilla joukkueilla oli erinomaisia paikkoja, mutta ottelussa ei enemmillä maalailla mässäilty. Näin Sisu-Pallo nappasi historiansa ensimmäiset pisteet kolmosessa. Joukkue jatkaa seuraavaksi kotiluolassa Joupiskalla 28.04. klo 19.00. Sisu-Pallo toivottaa kaikki katsojat tervetulleeksi peliareenan reunalle.
 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu