Sisu-Pallon Raatteentie Maalahteen onnistui odotuksia paremmin

Ottelun alla olisi voinut luulla, että selkään tulee ja rumasti, sillä Sisu-Pallo lähti otteluun enemmän tai vähemmän haastavista lähtökohdista. Valtaosalla SiPan pelaajista oli este sunnuntain otteluun ja niinpä kasaan saatiin raavittua piskuinen, mutta hyvällä asenteella matkassa ollut ryhmä. Sisu-Pallon taktiikka otteluun oli selvä…kilpikonnapuolustus ja piikkimies roikkumaan ylös.

Tämä taktiikka osoittautuikin juuri oikeaksi valinnaksi tähän otteluun, sillä Gazijen taitavien pelaajien oli vaikea saada avattua SiPan tiivistä puolustusryhmitystä. Puoliajalle mentäessä lukemat taululla olivat kuitenkin Gazijen hyväksi 3-0, maalit syntyivät ajoissa 6min, 12min ja 17min.

Puoliajalla Sisu-Pallo päätti karistaa valmentaja Vesa-Matti Tulisalon johdolla joukkueen puuttuvan uskon omaa tekemistä kohtaan ja esiin nostettiin mahdollisuus pärjätä ottelussa laihoista ennakkoasetelmista riippumatta. Tämä alkoi sitten tuottaa tulostakin, sillä ajassa 25.00 Petteri Kajasmaa täräytti pallon yläpeltiin erinomaisella laukauksella, maalin syöttäjäksi merkittiin Mikael Luotola. Kaksi minuuttia tästä SiPa kavensi tilanteeksi jo 3-2, kun ajassa 27.02 Samuel Niemelä pääsi kasvotusten Gazijen veskarin kanssa Antti Virkkusen vapauttavasta syötöstä. Samppa katsoi veskaria silmiin ja laukoi pelivälineen varmasti oikeaan alanurkkaan ohi jähmettyneen kotijoukkueen maalivahdin. No joo…sitten taas annettiin kaverille pari maalia hyvää eteen ja tilanne 36minuutin kohdalla oli jo 5-2. Sisu-Pallo ei kuitenkaan tästä lannistunut vaan ajassa 36.36 Samuel Niemelä syötti erinomaisesti Mikael Luotolalle oikeaan laitaan, joka laukoi takatolpan kautta kavennuksen 5-3. Puoli minuuttia tästä, asialla oli Antti Virkkunen, joka latasi kunnon ylänurkkapommin ja palautti SiPan taas maalin päähän ja lukemiksi 5-4. Maalista syöttöpisteen kirjautti M. Luotola. Ei tässä vielä kaikki…tulisieluiset vastustajat alkoivat kuumentua lopunkin, pian 5-4 -maalin jälkeen ja niinpä ajassa 38.09 Gazijen Cehic Muamer nappasi itselleen ottelun toisen keltaisen kortin, joka johti luonnollisesti ulosajoon. Sisu-Pallo pääsi näin kokeilemaan loppupelin maalintekoa ylivoimalla, Gazijen pelaajan istuessa 2min jäähyllä. SiPa sai loppuminuuttien aikana luotua kolme maalipaikkaa, mutta kotijoukkueen maalivahdin torjuntaa lähemmäs maalia SiPa ei palloa saanut. Lopputulos siis 5-4 (3-0).

Vaikka tappio tulikin niin paikalla olleet pelaajat voivat kyllä olla äärimmäisen tyytyväisiä peliotteisiinsa sekä kurinalaiseen puolustustyöskentelyyn, jota jaksettiin pienelläkin porukalla noudattaa läpi koko ottelun. Sisu-Pallon maalilla Matias Hallasuo pelasi jo komannen peräkkäisen hyvän ottelun ja oli useilla erinomaisilla torjunnoillaan monesti se pelastava enkeli maalipuiden välissä. Lisäksi kun kenttäpelaajat jaksoivat uhrautuvasti mennä jokaisen vastustajan vedon eteen väsynkin painaessa niin ei voi muuta kuin suuresti KIITTÄÄ JA KUNNIOITTAA paikalla olleita pelaajia ja erinomaiset pelitaktiikat laatinutta valmentaja Vesa-Matti Tulisaloa.

Sisu-Pallon pisteet: Mikael Luotola 1+2, Antti Virkkunen 1+1, Samuel Niemelä 1+1, Petteri Kajasmaa 1+0

Sisu-Pallon kokoompano: MV: Matias Hallasuo, Kenttä: Petteri Kajasmaa, Antti Virkkunen, Jouni Pyylampi, Samuel Niemelä & Mikael Luotola

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu