Sisu-Pallon Region’s Cup juna jatkaa kulkuaan

Sisu-Pallon Region’s Cup juna jatkaa kulkuaan

Sisu-Pallon edustus selvitti tiensä 4. Kierrokselle Region's Cupissa. Vastassa 3. Kierroksella oli Fc Kiisto A-team Vaasasta. Ottelu oli tasaista pelaamista keskialueella, mutta kaikki vaarallisimmat maalipaikat loi kotijoukkue Sisu-Pallo.

Sisu-Pallo siirtyi ottelussa 1-0 johtoon, kun pelikello näytti 19minuuttia. Petri Huttu pelasi Jussi Karppiselle vasempaan laitaan, joka ohitti Kiiston puolustajan ja keskitti boxin reunalta maalille josta Juuso Koskela pääsi tuikkaamaan pallon maaliin.
Ensimmäisellä puoliajalla ei enemäpää maaleja nähty ja puoliajalle mentiin SiPan 1-0 johdossa.

Toinen puoliaika jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi, eli keskialueen tasaisena pelaamisena. Molemmilla joukkueilla oli paikkansa, mutta ainoastaan Sisu-Pallo onnistui tänään maalinteossa. 2-0 näki päivänvalonsa ajassa 71min, kun Erno Ruismäki antaa kulman oikealta ja maalilla korkeimmalle päineen nousee Eetu Takala, joka puskee pallon takanurkkaan.

Kiisto ei ottelun lopussakaan saa SiPan puolustusta murrettua ja näin ollen SiPa jatkaa Region's Cupissa 4.kierrokselle, jonka otteluvastusta ei vielä ole tiedossa. Sisu-Pallon alkukauden maalisaldo kaikki kilpailut huomiotuna on nyt 11-0 eli 11 tehtyä maalia ja 0 päästettyä. Tästä on hyvä jatkaa…

Sisu-Pallon kokoonpano tänään:
Pasi Hunnakko (MV), Taneli Panttila, Petri Perämäki, Eetu Takala, Aleksi Oijennus, Petri Huttu, Lauri Hautamäki (42min Erno Ruismäki), Juuso Koskela (57min Joonas Kuivalainen), Jussi Karppinen (67min Jukka Yli-Renko), Eero Rahnasto (78min Toni Kujala), Antti Viita (83 Iiro Kiviluoma).

Ottelua oli seuraamassa noin 70 katsojaa ja makkarakin teki kauppansa, sillä joukkueen "makkaranystävä" Joukkueenjohtaja/Huoltaja Reijo Leppäkin jäi ilman pelimakkaraansa… 😀

Close Menu