Sisu-Pallon ruuhkaviikot jatkuvat

Sisu-Pallo kohtaa maanantaina 3.6. klo 19.30 joupiskan tekonurmella kolmosta johtavan FC Korsholman. Ottelu on Regionscupin neljättä kierrosta. Cupissa on mukana vielä 32 joukkuetta. Tervetuloa !

Edustus jatkaa torstaina 6.6. Kuninkaiden vieraaksi Vaasaan. Joukkue on sarjan paras kotijoukkue, sillä ”vanhat” liigajyrät keskittyvät kotipeliensä klaaraamiseen ja vieraspelien kanssa on sitten vähän heikommin. Luvassa on molemmin puolista maali-iloittelua. Saman aikaisesti kakkosjoukkue marssittaa miehistönsä Ritolan pallokentälle, jossa vastaan asettuu Lehtimäkelääset itte. Ottelu pelataan eteläisen Seinäjoen erinomaisella viheriöllä. Ottelun erotuomarikolmikko tulee poikkeuksellisesti Kurikasta. Tällaisen erikoisuuden teki muuten niin hyvä result code system.

Täyden viikon kruunaa Sisu-Pallon super-maanantai, kun kaikki joukkueet juoksevat kentälle. Tällöin jokaisella pelaajalla on paikka aloituksessa. Edustus kohtaa SuSin joupiskalla klo 19.30. Kakkonen matkustaa Lapualle ja ukkomiehet Korsnäsiin.

Tervetuloa nauttimaan jalkapalloviihteestä Sisu-Pallon joukkueiden pariin.

Tiedotusosasto pyytää jo ennakkoon anteeksi mahdollisia myöhästymisiä seuraavan viikon aikana tapahtuvista infoista tai niiden puutumisesta. Palajan maisemiin jälleen 10.6.2013. Hyvää kesää kaikille.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu