SJK-j totutun vahva paikallispelissä

SJK-j totutun vahva paikallispelissä

Sisu-Pallo lähti vahvasti haastajan asemasta paikallista SJK-j:tä vastaan ilta-aurinkoiselle keskuskentälle. Tilannetta ei taaskaan helpottanut useat poissaolot, mutta jälleen vaihtopenkillekin asti miehiä saatiin riittämään. Ottelu eteni pitkälti ennakkoarveluiden mukaisesti SJK:n pitäessä palloa ja Sisu-Pallon keskittyessä puolustus- ja vastaiskupelaamiseen.

Vajaat puoli tuntia tänään vierasjoukkueena pelannut Sisu-Pallo kesti. Lopulta SJK:n Sami Viljanen iski kauden kymmenennen maalinsa ja vei joukkueensa ansaittuun 1-0-johtoon. SJK-j iski vielä kahdesti ensimmäisellä puoliajalla ja saman verran lisää toisella jaksolla summaten maalilukemat lopulta muotoon 5-0 (3-0).

Sisu-Pallo esitti uhrautuvaa taistelupalloa, mutta paljoa tämän parempaan se ei tällä tasolla lohkon kärkijoukkueita vastaan riitä. Puolustuspelaaminen peruspelissä oli kohtalaisella tasolla, mutta henkilökohtaiset virheet kotijoukkueen kovassa prässipelissä oman maalin läheisyydessä maksoi maalien muodossa liikaa. Toisaalta, niinhän ne maalit jalkapallossa usein syntyvät.

Tappion myötä ero sarjassa säilymiseen on nyt 10 pistettä. Otteluita on jäljellä enää viisi, joten kaikki jalkapalloa seuraavat ymmärtävät, mikä tilanne on. Teoriassa toki kaikki on edelleen mahdollista. Viidestä jäljellä olevasta ottelusta ainoastaan yksi on enää ehdotonta sarjan kärkijoukkuetta vastaan ja seuraava peli nimenomaan juuri viivan päällä majailevaa Töjby FC:tä vastaan. Sisu-Pallo lähtee jokaiseen otteluun taistelemaan sarjapisteistä, vaikka tilanne sarjataulukossa olisi mikä. Tervetuloa kannustamaan punapaitoja vaikean kauden keskellä keskuskentälle pe 23.8 klo 19.30.