Sudenluolaan mustapaitojen vieraaksi

Sisu-Pallo joutuu todelliseen testiin nelosen avauskierroksella, kun sarjan ehdoton ennakkosuosikki, joukkueiden joukkue, men in black, meidän kaikkien paikallisten kerho tai sen reservit asettuvat Si-Pan valkopaitoja vastaan emoseura Nurmon Pallon pallonurmella. Kotijoukkue koostuu enemmän tai vähemmän kokeneista ”jyristä” ja taitavista nuorukaisista, jotka himoitsevat pelipaikkaa edustuksesta. Heille jokainen reserviottelu on näytön paikka. Luvassa on siis todellinen thrilleri, jossa ei tunteita ja taklauksia tulla säästelemään.Seinäjoen Sisu-Pallo lähtee tulevaan kauteen vahvistuneena. Joukkueessa on tällä kaudella enemmän kokemusta, enemmän taitoa ja ennenkaikkea spirittiä, kuten Juhani ”tami” Tamminen asian ilmaisisi. Joukkue tulee olemaan sarjan musta lammas. Joukkue lähtee kauteen tavoitteenaan voittaa sellainen määrä otteluita, että se takaa mahdollisimman korkean sijoituksen sarjan yläpäästä. Ennakkoveikkailuissa joukkueen ei tarvitse otta suosikinpaineita, vaan ne on kasattu mustapaitojen niskaan 110%:sti.
Sisu-Pallo joutuu lähtemään otteluun muutaman avainpelaajan puuttuessa, mutta näin paikallispeliin on mukava antaa vähän tasoitusta, ettei tulisi liian ykstotista katsomista kohtalaisen isohkolle katsoja joukolle. Ilman ollessa hivenen viileä, ei tarvitse jännittää lämmön puutetta, sillä tunnelatauksesta purkautuva lämpö hehkuu taatusti katsomaan. Ottelu ei tule jättämään ketään kylmäksi, sen takaa taatusti hyvin toistensa tuntevien musta- ja valkopaitojen kohtaaminen.
SJK reservit pelaavat ensimmäisen ottelunsa nelosta eli tämä tulos jää historiaan sarjan voittajasuosikilla. Sisu-Pallo tulee tekemään kaikkensa, että mustapaitojen tie tulee olemaan tuskainen ja karikkoinen pallonurmella.
Sisu-Pallon pelaajat ovat saaneet valmistautua kauteen ilman suurempia paineita. Ottelut ovat menneet vaihtelevasti. Peleissä on koitettu hakea yhteistä säveltä uusien, nuorten ja vanhojen pelimiesten kesken; harmonia ja tehokkuus löytyvät huomenna maanantaina ja ovat tehokkaimmillaan klo 19.00 ja 21.00 välissä.
Tervetuloa jännittämään valkopaitojen puolesta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.