Surkea ensijakso ratkaisi ottelun

Surkea ensijakso ratkaisi ottelun

Ponnistus – Sisu-Pallo 6-3 (5-0)
02 Mäki 1-0
07 Korpela 2-0
20 Korpela 3-0
26 Mäenpää 4-0
45 Talvitie 5-0
61 Korpela 6-0
68 Siukola jr 6-1
80 Siukola jr 6-2
86 Siukola jr 6-3

Seinäjoen Sisu-Pallo sai isän kädestä Lapuan keskuskentällä pelatussa nelosen jalkapallo-ottelussa. Kutyen ennakoissa arveltiin ottelusta tulee viihdyttävä ja maalirikas. Ja niin siinä kävikin. Luetteloon voisi lisätä kaksijakoinen, sillä Ponnistus vei ensimmäiset 26 minuuttia ja Sisu-Pallo toisen jakson. Väliin mahtui parikytminuuttinen tasaista pelaamista, jossa Ponnistus iski viimeisestä hyökkäyksestä.

Ottelu sai surkean alun, kun Ponnistus iski ensimmäisestä keskityspallosta. Ja lisää seurasi kotijoukkueen upeiden kuvioiden päätteeksi ja vierailijoiden totaalisen sähläämisen lopputuloksena. Alun shokkihoidon jälkeen Sisu-Pallokin pääsi tilanteisiin, mutta kaikki pallot tuntuivat menevän takatolpasta ohitse. Ponnistuskin sortui yli yrittämiseen ja laukauksia yritettiin kaukaakin. Toki vierailijoiden alakertaa ja maalivahti Koskea oli nöyryytetty ja itseluottamusta horjutettu, niin kannatti ehkä yrittääkin.

Sisu-Pallo teki poikkeuksellisen ratkaisun 26 minuutilla vaistaessa maalivahtia. Uki Uurtamo kentältä meni maaliin ja esiintyikin erittäin hyvin keppien välissä. Uki pääsi koppaamaan pari hyvää palloa heti kentälle menon jälkeen ja pääsi täten hyvin peliin kiinni. Harmittavaa oli 45 minuutin maali, joka pääsi syntymään Talvitien tykittämänä komea sommitelman päätteeksi.

Toinen puoliaika olikin Ponnistuksen viivytystaistelua. Sisu-Pallo siirteli palloa tehokkaasti ja näyttävästi tauon jälkeen. Tiedä tuota mitä kopissa oli puhuttu tai sovittu, mutta joukkueen esiintyminen oli kuin toiselta planeetalta. Ponnistus kuitenkin aloitti maalitehtailun ensimmäisestä tilanteestaan. Korpela viimeisteli hyvän maalille juoksun päätteeksi pallon maaliin. Tämän jälkeen Julius Siukola  vastasi puhtaalla hatrickillaan Korpelan kolmeen maaliin. Se oli laiha lohtu Sisu-Pallolle, mutta kaikki iloitsivat juniorin onnistumisesta. Voisikin sanoa, että Sisu-Pallon juniorit kantoivat upeasti vastuunsa kentällä.

Joukkue jatkaa taisteluaan keskikastissa ja kohtaa seuraavaksi KJV/Kanu yhdistelmän.

 

 

Close Menu