SuSin vieraana Isolahden hiekalla

SuSu YB – Sisu-Pallo x – x (1-1)

Seinäjoen Sisu-Pallo pelasi tiistaina viidennen ottelunsa tällä kaudella. Avausvoitto on antanut edelleen hyvistä esityksistä huolimatta odottaa. Otteli Isolahden kentällä niukasta ja puolittaisesta valmistatumisesta huolimatta alkoi vierailijoiden komennossa, sillä 52 sekunnin kohdalla Juho Mäki-Maunus pöllytti verkkoa. Ottelu oli vierailjoiden hallintaa ensiimäisen kaksikymmentä minuuttia.Varsinaisiin lisämaaleihin ei ollut paikkoja lukuunottamatta Pekka Palohuhdan läpiajoa. Pekan yritys haarukkapallosta jäi vajaaksi ja pallo jäi kotijoukkueen veskarin haltuun.
Kotijoukkueella oli pari hyvää paikkaa, jotka päätyivät maalivahdin torjunnan kautta tolppaan ja toinen suoraan rimaan. Kotijoukkueen uurastus palkittiin minuutti ennen taukovihellystä, kun vaarallisten kulmien sarja päättyi ”topin” polkupyöräpotkuun takatolpalla. Tauolle siirryttiin 1-1 lukemissa.

Toinen puoliaika alkoi sekavissa merkeissä, jota edesauttoi Isolahden kentän kunto eli ne paljon puhutut olosuhteet, joita kuuvavat hyvin mm. vedettömät ja pukuhuoneettomat kenttäolosuhteet. Suomalainen tai Vaasalainen jalkapallokulttuuri tai sen puute antoi jälleen muistutuksen itsestään.
Toisen puoliajan ensimmäinen paikka oli kotijoukkueella, mutta jälleen ylärima koitui Sisu-Pallon pelastukseksi. Toisen puoliajan edetessä sai kotijoukkue yhä selvemmin pelistä kiinni. Kotijoukkueen 2-1 maali syntyi oikealta laidalta ja hetkeä myöhemmin samalta paikalta 3-1 kahden tolpan kautta lipuen maaliin. Sisu-Pallon peliä ei edesauttanut yhtään Joni Willgrenin suora punainen jakson puolivälissä. Kotijoukkue pyöritti Sisu-Pallon puolustusta toisella jaksolla pitkillä pysty ja ristipalloilla puolustuksen selustaan luoden sieltä useita hyviä tilanteita. Vierailijoiden paikat olivat vähissä. Hyvästä alusta huolimatta Sisu-Pallon peli hajosi ja pisteet jäivät Vaasaan 3-1 lukemin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu