Syyskierros käyntiin raitapaitojen vieraana

Syyskierros käyntiin raitapaitojen vieraana

Sisu-Pallon seuraava ottelu on vuorossa tiistaina 2.7., kun SiPa matkustaa VPS J:n vieraaksi. Ottelu pelataan Gerbyn NYA Ehnvallenilla klo 19:30 alkaen.

VPS J suoritti kevätkierroksen sarjan keskikastissa keräten 4 voittoa ja 2 tasapeliä. Pistetili näyttää siis saldoksi 14 pistettä. Joukkue on kokenut myös kaksi yllättävää, ja Sisu-Pallon kannalta erittäin valitettavaa tappiota ensin FC Korsholmaa, ja myöhemmin Kraft/2:a vastaan. Joukkueen parhaana maalintekijänä on toiminut odotetusti kuuden maalin Joni Uusipaikka, Joel Tikan säestäessä viidellä osumallaan.

Joukkueet kohtasivat sarja-avauksessa huhtikuussa, tällöin VPS J oli vahvempi lukemin 0-6.

Sisu-Pallo joutui pettymään karvaasti viime viikon vierasottelussa Mustasaareen. FC Korsholm voitti lukemin 5-2, ja syvensi Sisu-Pallon tuskaa entisestään säilymistaistelussa. Sisu-Pallo onnistui keräämään kevätkierroksella ainoastaan kaksi pistettä tasapeleillä Virkiää sekä Kuffenia vastaan. Joukkueen paras maalintekijä on edelleen neljä maalia viimeistellyt Jonatan Tynkkynen, mutta viime ottelun myötä niskaan nousi hengittämään kahden maalin Veikko Tusa. Tällaisia onnistumisia on ilo seurata, muuten hieman synkän kauden keskellä.

Sisu-Pallon erotus putoamisviivaan on nyt 6 pistettä. Voittoja siis kaivataan, ja mikä olisikaan parempi startti syyskierrokselle, kuin ailahtelevasti pelanneen VPS J:n kaataminen vieraskentällä.

VPS J – Sisu-Pallo -ottelu pelataan siis tiistaina 2.7. 19:00 Gerbyn NYA Ehnvallenilla.

Close Menu