5.7.2017 otteluennakko ja SiPa v SIF -lehdykkä

Tänä iltana Jouppilanvuoren jalkapalloviheriöllä kohtaavat kolmosen kestomenestyjä Sundom IF ja kotijoukkue Sisu-Pallo. Molempien joukkueiden kausi on lähtenyt ennalta mollivoittoisemmin liikkeelle, kun joukkueet arvelivat. Molempien joukkueiden maalinteossa on ollut haasteita ja kotijoukkueen peräpää on vuotanut huolestuttavasti. Viimeisten viiden ottelun maalisuhde on surullinen 2-16.

Kotijoukkue lähtee peliin tappio- ja festivaaliputken ravitsemana. Takana on Juhannus, Provinssirock ja aktiivisimmat ovat ehtineet kantaa kortensa kekoon jo tangojenkin suhteen, joten pelaajien tulisi olla kohtalaisen irtonaisessa kunnossa. Toivotaan, että hengenravintoa on nautitturiittävästi ja rockin/popin sulosoinnut ovat poistaneet kipsin jalasta ja tulpan ketsuppipullosta. Tänään olisi nimittäin voiton aika.

Sundom IF on ollut kotijoukkueelle aina haastava vastustaja. SIF:n fyysisen ja taitava pelityyli on ollut menneinä vuosina Sisu-Pallolle myrkkyä. Toivottavasti tänään kaikki on toisin. Kotijoukkue lähtee peliin seuraavanlaisella kokoonpanolla Orava, Huttu, Pajula, Willgren, Panttila, Rahnasto, Viita, Yli-Renko, Kujala, Lahti ja Kurppa. Kotijoukkueen valmentaja Seppo Salmi on tehnyt pari muutosta illan peliin; Pajula pelaa topparina ja Viita nousee keskikentälle. Tällä muutoksella haetaan lisää voimaa keskialueelle ja ratkaisumahdollisuuksia hyökkäyspäähän.

Joukkueiden maalinteko on leveillä hartioilla, sillä vähäiset osumat ovat jakaantuneet SIF:llä kahdeksan pelaajan ja kotijoukkueella kuuden pelaajan harteille. Kotijoukkueen tehoista ovat vastanneet Juuso Kurppa viidesti ja Matias Siukola kolmesti. SIF:n paras maalintekijä on ollut Jonas Svenns kolmella osumalla.

Odotettavissa on kahden kipeästi pisteitä kaipaavan joukkueen kohtaaminen, josta ei tule tunnelmaa ja yritystä puuttumaan. Kotijoukkue tarvitsee kaiken mahdollisen tuen tänään pistejahdissa. Ollaan siis täysillä mukana.

#futisonparastapaikanpäällä#tunnustaväriä#sisu-pallo