Takaisin voittokantaan

Sisu-Pallo on vaeltanut viimeottelut mollivoittoisesti. Sama tauti vaivaa isompia poikia yläsarjoissa. On hyvä, että on esimerkkejä, mutta kaikkea ei pidä apinoida eli tänään takaisin voittokantaan.
Sisu-Pallo palasi taulta viime viikolla pelaten kotiottelun Komu FT:n kanssa. Pisteet jaettiin 1-1 lukemin. Kotijoukkueen johto-osuman viimeisteli Pekka Palohuhta. Joukkue on kärsinyt viime aikoina vähän loukkaantumisista ja asennekkaan ei ole ihan kohdallaan ollut. Liian paljon, liian helposti. Ilman työntekoa ei pisteitä tule.
Tänään joukkue matkustaa sarjan pahimpaan kotiluolaan Korsnäsiin paikallisen tai alueellisen PeIK/KoFFin vieraaksi. Kevätkierroksella mustapaidat pelasivat uhrautuvan ottelun joupiskalla ja riistivät pisteen mennessään. Joukkue on myös ainut, joka on onnistunut horjuttamaan sarjajohtaja VPS:n asemaa riistämällä kaikki kolme pistettä kevätkierroksen päätteeksi.
Sarja on mielenkiintoinen, sillä ainoastaan nousija ja toinen putoajista ovat selvät. Kaikki muu on avoinna. Sisu-Pallo hakee yhdessä KoFF:n ja Ponnistuksen kanssa sarjan toista sijaa mahdollista nousupaikkaa kolmoseen.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu