Talviunilta heräämisiä

Kaamosaikainen ympärivuorokautinen futsal-siesta on muisto vain. Yli kuukauden mittainen pelitauko on kärsitty ja on aika Sisu-Pallon nousta  futsal-areenoille alkusarjan viimeiseen mittelöön. Lapuan urheilutalo toimii tulevan sunnuntain pelinäyttämönä.

Futsalista vieraantunut ja jäykkäjalkainen. Hyviä adjektiiveja kuvaamaan Si-Pan joukkueen nykytilaa. Treenipaikat vuoden vaihteen jälkeen ovat olleet kortilla sekä vuoden alusta alkanut jalkapalloharjoittelu ovat jättäneet futsalin alleen. Taas kerran voisi palata siihen miksi futsalkautta väkisin venytetään. Turhaa. Seikkoja vailla merkitystä tulevien pelitapahtumien suhteen. Nälkää on ja voittoja odotetaan.

Sunnuntaina punvalkoarmeija astelee  Lapuan parketille kohdatakseen KJV:n kahdesti.  Taisto aloitetaan klo 15 KJV Blackia vastaan ja heti perään klo 16 KJV saa sapiskaa. Näin uskotaan. Otteluilla on suuri merkitys sarjasijoituksen ja jatkosarjojen kannalta. Si-Palle riittää voitto jommasta kummasta pelistä ja näin seinäjokiset jatkavat ylimpään jatkosarjaan ja mahdollisiin nousukarsintoihin.  Voittamalla molemmat pelit Sisu-Pallo voittaisi alkusarjan ja saisi mitä luultavimmin  järjestettäväkseen toisen jatkosarjan turnauksista. Nappisuorituksella KJV taasen rynnisi jatkoon ja Ponnistus tai Si-Pa tippuisi toisiksi ylimpään jatkosarjaan jossa ei noususta taistella. Näistä asetelmista on hyvä lähteä turnaukseen.

Pelaajarosteri on pysynyt samanlaisena läpi kauden eikä tuleva sunnuntai tee poikkeusta. Si-Palla on juoksuttaa täysi kokoonpano kentälle. Pistepörssissä tilanne elää voimakkaasti jokaisen pelin jälkeen, mutta tällä hetkellä Petteri Kajasmaa sekä Pekka Palohuhta ovat repäisseet pienen kaulan muihin ja ovat 17 pisteessä Palohuhdan johtaessa yhden tehdyn maalin turvin. Taustalla iskuetäisyydellä vaanivat Petri Perämäki, Vesa-Matti Tulisalo sekä Valtteri Heiniluoma.

Koutsi Heiniluoma on levollisin mielin. Ketjupalapeli on kasassa ja ainekset hyvään turnaukseen ovat olemassa. Lapualaiset turnausjärjestelyt lienevät ensiluokkaiset kuten odottaa saattaa. Liukkaan parketin ei tällä kertaa anneta ottaa selkävoittoa vaan kengänpohjat tarpeen  tullen vaikka tervataan.  Lapuan urheilutalo 29.1. klo 15 & 16, hiki haisee ja verkot heiluu!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Close Menu